Periodiek Beleggen

Spreid uw risico en bouw ongemerkt aan uw vermogen door periodiek te beleggen

 • Ongemerkt vermogen opbouwen
 • Betere spreiding door maandelijks in te stappen
 • Zelf de touwtjes in handen

Wat is periodiek beleggen?

Met periodiek beleggen legt u elke maand een zelfgekozen bedrag in op uw Evi’s beleggingsrekening. Dit bedrag wordt automatisch voor u belegd. Zo heeft u geen omkijken meer naar het overmaken van geld naar uw beleggingsrekening en kunt u direct starten met periodiek beleggen zonder dat u een heel groot bedrag hoeft in te leggen. Vermogenscoach Doryne Bouwman vertelt u in deze video hoe u uw financiële doelen kunt behalen.

Ongemerkt vermogen opbouwen

Zodra u begint met periodiek beleggen, bouwt u automatisch aan uw vermogen. U stelt eenmalig een incasso in en daarna heeft u er geen omkijken meer naar.

Betere spreiding

Door op verschillende momenten beleggingen te kopen, verkleint u het instaprisico. De ene maand koopt u voordeliger beleggingsfondsen aan dan de andere maand, en daarmee bent u op de lange termijn minder gevoelig voor koersschommelingen.

Zelf de touwtjes in handen

U bepaalt zelf de hoogte van het bedrag. En u kunt het bedrag op elk moment naar wens eenvoudig aanpassen of stopzetten via 'Mijn Evi' of via de Evi App.

Hoe werkt periodiek beleggen bij Evi?

U stelt periodiek beleggen gemakkelijk in via 'Mijn Evi' of via de Evi app. Met drie klikken op de knop is het geregeld.
U bepaalt de inleg zelf en kan ook op ieder moment uw inleg wijzigen of helemaal stopzetten.

Stap 1: Ga in de Evi App naar 'uw opdrachten'

Klik op incasso

Stap 2: Geef aan hoeveel u maandelijks wilt beleggen

Kies hoeveel u elke maand in wil leggen en klik op volgende.

Stap 3: Bevestig uw Periodieke koop

Bevestig uw periodieke koop. Evi doet vanaf nu de rest.

Start met periodiek beleggen

De voordelen van periodiek beleggen op een rij

 • Betere spreiding
 • Geen omkijken naar inleggen maar een automatische incasso
 • U bepaalt zelf de hoogte van het bedrag voor de periodieke belegging
 • Evi belegt uw inleg in lijn met uw beleggingsprofiel
 • Simpel in-en uitstappen
Evi Avatar 5

Veelgestelde vragen over periodiek beleggen

Wat is periodiek beleggen?

Met periodiek beleggen legt u iedere maand een bedrag naar keuze in op uw Evi beleggingsrekening. Het te beleggen bedrag wordt automatisch van uw tegenrekening afgeschreven en voor u belegd.

Wat zijn de voordelen van periodiek beleggen?

Zodra u start met periodiek beleggen, bouwt u ongemerkt aan uw vermogen. Doordat u op verschillende momenten beleggingen aankoopt spreidt u het instaprisico. Zo bent u op langere termijn minder gevoelig voor koersschommelingen.

Waarom zou ik starten met periodiek beleggen?

U laat zich minder afleiden door emoties rond het timen van de markt. Beleggers proberen soms het juiste instapmoment te bepalen. Het timen van de markt is echter meer geluk dan wijsheid, zo blijkt uit onderzoek. Als u niet start, loopt u het risico dat uw geld lang aan de zijlijn staat terwijl u wacht op het juiste moment. In die periode kan uw geld niet renderen.

Wat zijn de kosten van periodiek beleggen?

Er zijn geen specifieke kosten verbonden aan periodiek beleggen u betaalt geen transactiekosten. Wel betaalt u een percentage over het totaal van uw vermogen dat u belegt bij Evi.

Wanneer moet ik starten met periodiek beleggen?

U kunt ieder moment beginnen met periodiek beleggen. Hoe eerder u start, hoe meer u de tijd in uw voordeel kunt laten werken. Zo legt u de basis voor het vermogen op lange termijn. Vermogen waarmee u op termijn uw financiële doelen kunt behalen, zoals eerder stoppen met werken of genieten van uw pensioen.

Hoe stel ik periodiek beleggen in?

U stelt periodiek beleggen gemakkelijk in via Mijn Evi of via de Evi App. Met drie klikken op de knop heeft u het geregeld. Ga naar opdrachten, kies het bedrag bij incasso, en bevestig uw opdracht. Vanaf nu bouwt u met gemak aan uw vermogen.

Kan ik periodiek beleggen gemakkelijk aanpassen - of weer uitzetten?

Uiteraard kunt u, indien gewenst, het bedrag van uw periodieke inleg tussentijds aanpassen. Dat doet u binnen enkele seconden via “opdrachten” in Mijn Evi of via de Evi App. Op dezelfde manier kunt u periodiek beleggen uitzetten indien gewenst. U zit altijd zelf aan de knoppen.

Wat kan periodiek beleggen mij opleveren?

We hebben voor u een rekentool, bereken hier direct wat het u kan opleveren.

Beleggen

Hoe belegt Evi voor jou?

Welke beleggingsbeslissingen maakt Evi binnen de bandbreedte van het risicoprofiel waarin je belegt? En hoe gaat Evi hiermee om in rustige en onrustige periodes?

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Wim

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
 • Totale inleg
 • Doelbedrag
 • Verwachte opbrengst
Wim

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Ton

34.232.62.64