Evi Beheer

 • Aantrekkelijk rendement
 • Persoonlijke aandacht
 • Focus op duurzaam

Online vermogensbeheer bij Evi van Lanschot

Bij Evi gaan we aan de slag om uw vermogen te laten groeien en we brengen uw financiële doelen dichterbij. Dat doen we online én persoonlijk. Echte mensen verdienen echte aandacht!

Aantrekkelijk rendement

Evi van Lanschot gaat voor een aantrekkelijk rendement op de lange termijn, met een goed gespreide portefeuille. Dankzij onze jarenlange expertise weten wij als geen ander wat toekomstbestendig vermogensbeheer is.

Persoonlijke aandacht

Onze beleggingscoaches staan 6 dagen per week voor u klaar. Zij koppelen hun expertise aan uw wensen, voor nu en voor later. Belegt u meer dan €100.000? Dan krijgt u ook een persoonlijk aanspreekpunt.

Focus op duurzaam

Waar andere partijen kiezen om een specifieke duurzame propositie aan te bieden, hebben we er bij Evi voor gekozen om bij alle beleggingen te focussen op duurzaamheid.

Geïnteresseerd? Wilt u graag meer weten over Evi Beheer?

Mail me het introductiepakket

Bereken wat Evi Beheer u kan opleveren

Met Evi Beheer streven we naar een aantrekkelijk rendement voor de lange termijn. Benieuwd wat het in uw situatie kan opleveren? Maak hier een berekening.

 • Selecteer uw doel, looptijd en bedrag
 • Bepaal uw gewenste inleg en risico
 • Wij berekenen de haalbaarheid
Kader Haalbaar

Hoe werkt beleggen met Evi Beheer?

Starten met Evi Beheer regelt u in 3 eenvoudige stappen. Daarna gaat ons team van experts voor u aan de slag. U kunt elk moment contact opnemen met uw beleggingscoach.

 1. Bepaal uw beleggingsprofiel

  In 15 vragen inventariseren we uw beleggingsdoel en uitgangspunten

 2. Ontvang een beleggingsvoorstel

  Op basis van uw persoonlijke uitgangspunten

 3. Open een rekening

  Dit regelt u 100% online. Ons team van experts belegt en beheert uw vermogen.

8.4

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,4

Gemiddelde beoordeling op basis van 468 klantbeoordelingen

Welk rendement heeft Evi Beheer opgeleverd?

Het beleggingsbeleid van Evi beheer is gericht op stabiele vermogensgroei. Daarmee streven we naar een aantrekkelijk rendement op de lange termijn. Niet voor niets heeft iex Evi uitgeroepen als Beste Keuze in de categorie online vermogensbeheer met het beste 5 jaarsrendement. Hieronder ziet u de rendementen van de Evi Beheer profielen sinds start in 2002.

 

Uitgebreide informatie over rendementen

 

{{item[1]}}

{{ item[2]}} risico

Evi toont u het rendement op beleggingen na aftrek van directe kosten. De indirecte kosten zitten verwerkt in de koers van de beleggingsfondsen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Scherpe tarieven

Aan beleggen zijn natuurlijk kosten en risico's verbonden. Voor Evi beheer betaalt u een scherp tarief dat varieert per profiel waarin u belegt. De in de tabel genoemde percentages zijn gemiddelde totale jaarlijkse kosten, opgebouwd uit directe en indirecte kosten.

 • Evi Fonds Totale jaarlijkse kosten
 • Zeer Defensief 0,93%
 • Defensief 1,05%
 • Neutraal 1,11%
 • Offensief 1,15%
 • Zeer Offensief 1,22%

Meer informatie over tarieven

1,5miljard

€1,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.

Finner waardeert Evi van Lanschot met 5 sterren

De halfjaarvisie beleggen 2022 met Luc Aben

De beurzen zijn nerveus. Welke actie moet je als belegger ondernemen? Enerzijds leiden hogere inflatie en minder economische groei tot meer voorzichtigheid. Anderzijds voorzichtigheid ingeprijst in lagere aandelenwaarde, degelijke bedrijfswinsten. Het devies is dus: Dicht bij huis blijven.

Maak kennis met de Evi app

Altijd en overal veilig toegang tot uw Evi rekening met de Evi app. 

In de Evi App:

 • Ziet u in een oogopslag uw vermogensontwikkeling
 • Doet u met gemak een storting via iDeal
 • En bent u altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen
Ontdek de Evi App
Screenshot Iphone

De meestgestelde vragen over Evi Beheer

Hoe presteert Evi van Lanschot vergeleken met andere aanbieders?
Wij werken aan een aantrekkelijk rendement voor de lange termijn. Niet voor niets heeft IEX Evi van Lanschot verkozen tot Beste Keuze online vermogensbeheer met het beste 5 jaarsrendement. Lees hier meer over bij IEX.nl. U kunt de rendementsvergelijking zelf doen op finner.nl.
Wat betaal ik voor Evi vermogensbeheer?
Bij Evi Beheer betaalt u een scherp tarief dat varieert per profiel waar u in belegt. Wij zijn niet de goedkoopste, maar we zijn zeker gunstig in vergelijking tot het marktgemiddelde. Wilt u een vergelijking maken? Dan kunt u een kijkje nemen op finner.nl. En het gaat niet alleen om de kosten, het gaat ook om wat u daarvoor krijgt zoals goede dienstverlening en een aantrekkelijk rendement op lange termijn. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor uw vermogen voorop. In deze tijd, waarin steeds meer gedigitaliseerd wordt, is het een geruststellend idee dat er echte mensen voor u aan het werk zijn. Met wie u 5 dagen per week contact op kunt nemen.
Krijg ik een persoonlijk aanspreekpunt bij Evi Beheer?

Als u meer dan €100.000 belegt, krijgt u een persoonlijk aanspreekpunt waarmee u ook terecht kunt met bredere financiële vragen. En dat niet alleen, u krijgt ook toegang tot een uitgebreider pakket van Van Lanschot Kempen diensten. Meer weten? Maak een afspraak. En vanaf €10.000 staat ons team van beleggingscoaches voor u klaar. 5 dagen per week.

Kan ik tussentijds mijn geld opnemen?
Met Evi Beheer kunt u op elk moment van de dag de opdracht geven om uw geld te onttrekken. Met één druk op de knop. En u kunt natuurlijk ook elk moment bijstorten of automatisch periodiek inleggen. Dat gaat heel eenvoudig in de Evi App. U bent volkomen flexibel en u zit zelf aan het stuur.
Vanaf welk bedrag kan ik beleggen in Evi Beheer?
Evi Beheer is toegankelijk als u vanaf €10.000 wilt beleggen. En wanneer u meer dan €100.000 bij ons belegt dan komt u in aanmerking voor extra voordeel, zoals een eigen aanspreekpunt.


Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze belegginscoaches staan klaar om met u te sparren of u te begeleiden bij uw keuze.

 • Uw financiële doelen bespreken
 • Vragen over uw beleggingsvoorstel
 • Begeleiding bij klantworden
Wim R

“Wij komen graag met u in contact. Bel ons, elke werkdag van 08.30 tot 21.00 uur." Wim Ravestein, beleggingscoach.

020 354 45 45

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Wim

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
 • Totale inleg
 • Doelbedrag
 • Verwachte opbrengst
Wim

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Ton

35.175.107.185