Kunnen wij u helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline

Zakelijk beleggen

 • Uw geld vrij opneembaar
 • Beleggingsexpertise van Van Lanschot
 • Voor elk zakelijk doel een oplossing
 • Persoonlijke service

Beleggen voor ondernemers

Wilt u geld uit uw onderneming apart zetten, zodat u vermogen voor de toekomst opbouwt of de winst goed benut? Dat kan met zakelijk beleggen bij Evi. We bieden ondernemers voor elk doel een oplossing. Geen beleggingskennis of tijd? Geen probleem! Want met onze beleggingsexpertise doet Evi het beleggen voor u. Bekijk onze mogelijkheden voor ondernemers.

Zzp’er of eenmanszaak

Heeft u een eenmanszaak of bent u zzp'er? Dan wordt u juridisch als particulier aangemerkt. Voor u zijn andere opties mogelijk dan wanneer u zakelijk wilt beleggen met een BV of NV.

BV of NV

Wilt u als ondernemer zakelijk beleggen met uw BV of NV? Dan zijn er voor u en uw onderneming andere regels en beleggingsmogelijkheden dan voor particulieren en zpp'ers.

Hulp nodig om te bepalen welk product bij uw situatie past?

Start de keuzehulp

Op vol vermogen voor ondernemers

Volledige vrijheid

Bij Evi kunt u na de eerste storting van €1.000,- in uw eigen tempo uw vermogen opbouwen en zelf bepalen wanneer u gaat besteden. U kunt al vanaf 100 euro bijstorten. Zo houdt u het overzicht en alle controle en vrijheid.

Actieve beleggingsstrategie

Als u gaat beleggen met Evi brengt Evi de wensen en doelen van uw onderneming zorgvuldig in kaart. U krijgt daarna de voorgestelde beleggingsportefeuille gepresenteerd. U kunt precies zien waarin Evi voor u gaat beleggen en welke weging iedere voorgestelde belegging in uw totale portefeuille krijgt.

Duidelijk en transparant

Pas als u alle informatie heeft bestudeerd, besluit u of u volgens deze wijze wilt gaan beleggen met Evi. Als coach zorgt Evi dat u er nooit alleen voor staat. U krijgt ondersteuning als u dat wenst, zowel online als eventueel via een specialist. Zo heeft u altijd houvast bij het nemen van beslissingen.

Wilt u de mogelijkheden bespreken?

Wilt u meer weten over zakelijk beleggen of ons beleggingsaanbod? Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

 • Vul uw gegevens in
 • Wij nemen contact met u op
 • Samen bespreken we uw situatie

Neem contact met mij op

; }

Onze blogs over alles rondom beleggen

 • Regeerakkoord 2017: wat betekent dit voor jou?

  Door Evi van Lanschot -
  12 oktober 2017

  Nadat de kabinetsformatie werd afgerond, is op dinsdag 10 oktober 2017 het regeerakkoord gepresenteerd. In dit regeerakkoord van Rutte III zijn de kabinetsplannen op hoofdlijnen bekend gemaakt. Als deze plannen worden omgezet in wetten die door het parlement worden goedgekeurd, dan veranderen er voor jou een aantal zaken. Evi zet drie belangrijke wijzigingen voor je op een rij.

 • Prinsjesdag 2017: wat verandert er in 2018?

  Door Evi van Lanschot -
  20 september 2017

  De derde dinsdag van september betekende weer Prinsjesdag. Na de troonrede van de Koning presenteerde minister Dijsselbloem zijn Belastingplan voor 2018. Doordat we nog met een demissionair kabinet zitten, leverde dit plan niet veel opmerkelijk nieuws op. Toch gaat er in 2018 veel veranderen. Evi noemt drie belangrijke wijzigingen.