Pensioen opbouwen

Zelf opbouwen met Evi Pensioenbeleggen

Met Evi Pensioenbeleggen bouwt u zelf een pensioenpotje op, waarbij u kunt profiteren van belastingvoordeel. U bepaalt zelf uw inleg, die belegd wordt in goed gespreide beleggingsfondsen. Gaat u met pensioen dan koopt u een lijfrente-uitkering om uw opgebouwde pensioenvermogen periodiek te ontvangen. Bouwt u al pensioen op bij een andere aanbieder en wilt u dat overdragen naar Evi? Gebruik dan onze overstapservice.

Man Beker (1)

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

 

 

Evi Pensioenbeleggen

Met Evi Pensioenbeleggen belegt u om zelf een pensioenpotje op te bouwen. U bepaalt zelf hoeveel en wanneer u wilt inleggen, zolang dit past binnen uw jaarruimte. Het geld op uw pensioenrekening is bedoeld voor uw pensioen. U kunt het niet tussentijds opnemen. 

Uw inleg kunt u aftrekken van uw belasting. Zo bespaart u 37,0% tot 49,5% aan belasting over het bedrag dat u inlegt. Over het vermogen dat u opbouwt betaalt u geen vermogensrendementsheffing in box 3. U heeft zelf de controle over uw pensioenopbouw en u bent niet afhankelijk van een werkgever of de overheid. Met uw opgebouwde pensioenvermogen koopt u een lijfrente-uitkering aan. U bepaalt zelf bij wie u dit doet.

 

Het rendement van Evi Pensioenbeleggen

Start u met Evi Pensioenbeleggen dan geeft u ons opdracht om u in te delen in een van de zeven leeftijdsgroepen. Die bepaalt hoe uw inleg wordt verdeeld over twee goed gespreide beleggingsfondsen. Naarmate uw pensioen dichterbij komt, vermindert het beleggingsrisico. Dit verkleint de kans op een sterke waardedaling vlak voor uw pensioen en beschermt uw opgebouwde pensioenvermogen. Uitgebreide informatie over rendementen.

 

De kosten van Evi Pensioenbeleggen

Evi Pensioenbeleggen biedt een scherp tarief. Door goed op de kosten te letten, blijft er meer over voor uw pensioenopbouw. U betaalt een eenmalig bedrag en daarna jaarlijkse kosten voor onze dienstverlening en de beleggingen. Wilt u precies weten wat u betaalt voor Evi Pensioenbeleggen? Bekijk de kosten in detail.

 

Overstappen naar Evi

U kunt de waarde van pensioenvermogen bij andere aanbieders overdragen naar Evi Pensioenbeleggen. Dat heet kapitaaloverdracht. Kapitaaloverdracht kan zorgen voor meer overzicht en mogelijk lagere kosten. Geïnteresseerd? Gebruik dan onze overstapservice.

 

Evi Pensioenbeleggen is execution-only beleggingsdienstverlening. Dit is dienstverlening waarbij de beleggingsonderneming alleen opdrachten ontvangt en uitvoert in opdracht van de klant en zelf geen advies geeft.

Maak kennis met Evi Pensioenbeleggen

Wilt u zelf uw pensioenpotje opbouwen? Ontdek wat Evi Pensioenbeleggen voor u kan betekenen.

Ontdek Evi Pensioenbeleggen

Man Beker (1)

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

3.238.121.7