Kunnen wij u helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline

Beleggen met Evi4Kids

  • Beleggen op naam van uw kind
  • Geldpotje opbouwen voor de toekomst
  • Belastingvrij schenken
Start nu vanaf € 1.000,-

Investeer in de toekomst van uw kind

Rendement gemiddeld p/j.*

0,00%

Neutraal beleggingsprofiel na aftrek kosten, van november 2012 t/m november 2017.

Iedere ouder wil zijn kind een goede toekomst bieden. En ieder kind heeft dromen voor de toekomst. Veel ouders willen hun kind dan ook iets meegeven of financieel op weg helpen wanneer ze volwassen worden. Bijvoorbeeld door (te helpen bij) het betalen van een studie, een rijbewijs, een reis of misschien een huis. Wilt u ook een spaarpotje voor uw kind opbouwen? Vermogen opbouwen kost tijd, dus start snel! U kunt niet vroeg genoeg beginnen.

*De waarde van uw beleggingen kan fluctueren, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Rustig nalezen wat Evi voor u kan doen?

Mail me een informatiepakket

Zo werkt beleggen met Evi4Kids

  1. Na het bepalen van uw beleggingsprofiel ontvangt u een persoonlijk voorstel. U opent en beheert de Evi4Kids-rekening en doet een eerste storting.

  2. U bepaalt zelf hoe en hoeveel u inlegt. Eenmalig een groter bedrag, of periodiek inleggen via één vaste tegenrekening. Houd wel rekening met eventuele schenkbelasting.

  3. Vanaf 18 jaar kan alleen uw kind beschikken over het geld. Uw kind kan vervolgens zelf beslissen wat hij of zij er mee doet: blijven beleggen, of het geld opnemen.

Kijk hoe het werkt

Evi4Kids is een beleggings- rekening op naam van uw kind. Als ouder (wettelijke vertegenwoordiger) beheert u de rekening tot de 18e verjaardag van uw kind. Daarna kan alleen uw kind beschikken over het geld. Helaas is het niet mogelijk om als opa of oma een rekening op naam van uw kleinkind te openen.

Beleggingsmatch waardeert Evi met 5 sterren

Ook is Evi uitgeroepen tot beste online vermogensbeheerder van 2017!

Aantrekkelijk rendement

De spaarrente is historisch laag. Dat maakt beleggen extra interessant, ondanks het hogere risico. Op langere termijn is er kans op een hoger rendement dan bij sparen. Evi laat u dan ook graag de concrete resultaten zien en toont u het netto rendement op uw beleggingen, dus na aftrek van directe en indirecte kosten.

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Geïnteresseerd? Beleg al vanaf € 1.000,-

Scherpe tarieven

Voor Evi4Kids betaalt u een vaste beheervergoeding. Deze vergoeding wordt berekend over het gemiddeld belegd vermogen. Ook rekenen de beleggingsfondsen waarin u belegt kosten. Die kunnen variëren, we geven daarom de gemiddeld verwachte kosten weer. 

Waar belegt Evi in?

Evi belegt voor u gespreid in verschillende specialiseerde beleggingsfondsen, waarvan we de fondsbeheerders echt kennen. We verdelen uw geld wereldwijd in fondsen met aandelen en obligaties. We kiezen voor stabiliteit en geloven in duurzaamheid.

Schenking en de belasting

Met Evi4Kids belegt u op naam van uw kind. Daardoor kan de Belastingdienst stortingen op deze rekening zien als schenking. In 2017 mogen ouders samen €5.320,- belastingvrij schenken aan een kind. Grootouders mogen aan een kleinkind €2.129,- belastingvrij schenken.

Sparen of beleggen voor mijn kind? 

Veel ouders sparen voor hun kind. Sparen is veilig en u kunt makkelijk bij uw geld. Maar op dit moment stijgt met sparen uw geldpotje niet en daalt uw koopkracht. Beleggen kan een beter rendement opleveren, maar is ook risicovoller. Beleggen kan op de lange termijn meer opleveren dan sparen.

Bij Evi hoeft u niet te kiezen tussen sparen of beleggen. Met een Evi4Kids-rekening krijgt u bij uw beleggingsrekening een gratis spaarrekening. Bent u benieuwd naar het verschil in verwachte opbrengst bij sparen en beleggen in uw eigen situatie?

Geld opzij zetten op naam van je kind? Of liever op je eigen naam? Help me met kiezen

Help me met kiezen
Blog

Geld opzijzetten voor de studie van je kind

Dat kinderen duur zijn, weet iedereen. Om nog maar niet te spreken over de kosten voor een studerend kind. Wil je je kind(eren) graag financieel steunen door (een deel van) de studie te betalen? Dan is het belangrijk dat je op tijd begint met het opbouwen van een geldpotje.

Blog

Belastingaangifte voor minderjarige kinderen

Belastingaangifte doen gaat met de voor-ingevulde aangifte een stuk sneller dan vroeger. Maar het blijft toch voor de meeste Nederlanders iets waar ze tegen op zien. Heb jij een minderjarig kind met een eigen spaar- of beleggingsrekening? Dan moet je ook aangifte van dat vermogen doen.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Wat vinden onze klanten?
Evi geeft een "zorgeloos" gevoel waarbij het rendement hoger ligt dan bij een gewone spaarrekening.
Wat vinden onze klanten?
Makkelijk, overzichtelijk en geeft de (onervaren) belegger goede informatie. Ook heb ik het gevoel dat er een goed beleggingsbeleid achter zit!
Wat vinden onze klanten?
Goede app en de manier van beleggen is gemakkelijk.