Pensioen saai en ingewikkeld?

Niet in het ZZP-Café van Evi van Lanschot!

  • Pensioenopbouw voor zzp'ers, leerzaam en leuk
  • Netwerkborrel en een DJ
  • Vrijblijvend, informatief en gezellig

Rotterdam

3 juli 2024

Den Bosch

11 juli 2024

Amsterdam

15 juli 2024

(Pensioen)beleggen en borrelen

U weet het vast wel: een pensioenpotje voor later is belangrijk. En toch blijft het regelen op uw To-Do lijstje staan. Zet eindelijk die eerste stap en kom naar het ZZP-Café. In deze gezellige meet-ups voor zzp’ers helpen we u alvast op weg. Met korte, heldere en vrijblijvende informatie over:

  • Hoe u kunt bepalen hoeveel pensioen u kunt opbouwen
  • Welke mogelijkheden u daarvoor heeft
  • Hoe te starten met het opbouwen van uw eigen pensioenpotje

Het ZZP-Café, dat is borrelen en (pensioen)beleggen. Speciaal voor zzp’ers.

 

 

Laat u bijpraten door onze expert

In het ZZP-Café legt Patrick uit hoe u bepaalt hoeveel pensioen u nodig heeft voor een comfortabele levensstijl. En hij bespreekt de verschillende opties die u als zzp'er heeft.

Patrick is expert van het Kenniscentrum van Van Lanschot Kempen. Met zijn jarenlange ervaring in het adviseren van accountants en fiscalisten voor het MKB, kan hij als geen ander complexe vraagstukken vertalen naar begrijpelijke, bruikbare kennis.

ZZP Café Patrick Fransen

 

 

3 goede redenen om te komen

 

Wij maken pensioen leuk(er)

Uw pensioenopbouw regelen hoeft niet saai of complex te zijn. In slechts 30 minuten leert u wat u kunt doen om uw eigen pensioenpotje op te bouwen. Geen ingewikkeld belastingadvies of beleggingstips, maar heldere voorbeelden en praktische tips.

U vertrekt met nieuwe kennis. En misschien uw eigen pensioenrekening. 

Zzp Block 1 620X360

 

 

Borrel met (on)bekenden

Het ZZP-Café is ook de perfecte gelegenheid om te netwerken. Ontmoet collega-ondernemers, of nodig zzp'ers uit uw eigen netwerk uit. Geniet met een drankje, een hapje en muziek van de deejay op een mooie locatie. In Amsterdam, Rotterdam of Den Bosch.

Zzp Block 2 620X360

 

 

Streep hem eindelijk af

Bezoek het ZZP-Café en streep pensioenopbouw eindelijk van uw to-do lijst. Zet op een gezellige manier die eerste belangrijke stap voor later.

Het ZZP-Café is volledig gratis en vrijblijvend.

ZZP Café Rotterdam DJ

 

 

Komt u ook naar het ZZP-Café?

Het ZZP-Café biedt u de unieke kans om op een leuke manier te leren over pensioenopbouw voor zzp’ers. En om nieuwe contacten te leggen of om bij te praten met collega-ondernemers. Zonder verplichtingen en u hoeft ook geen klant van Evi van Lanschot te zijn. Meld u snel aan, want het aantal plekken is beperkt!

 

Fontein Rooftop - 3 juli

Fontein Rooftop - 3 juli

Rotterdam, Hofplein 19

16:00 - 18:30

The Lounge - 11 juli (vol)

The Lounge - 11 juli (vol)

Den Bosch, Leonardo Da Vinciplein 60

16:00 - 18:30

Café de Zon - 15 juli

Café de Zon - 15 juli

Amsterdam, Beethovenstraat 300

16:00 - 18:30

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

3.238.121.7