Evi Beheer Zakelijk

Laat uw zakelijk vermogen beheerd groeien door onze experts

 • Benut de expertise van Evi van Lanschot
 • Online beleggen met persoonlijke aandacht
 • Voor ondernemers die volledig ontzorgd willen worden

Laat Evi voor uw zakelijk vermogen zorgen

U heeft als ondernemer met een BV hard gewerkt om uw zakelijk vermogen op te bouwen. Daarom besteedt u het beheer van uw vermogen uit aan een specialist.

Persoonlijke intake

Onze experts staan klaar om u persoonlijk te begeleiden bij de intake. Belegt uw meer dan €100.000? Dan krijgt u Bij Evi van Lanschot ook een vast aanspreek punt.

Fiscaal voordeel

Als ondernemer betaalt u belasting over het behaalde rendement. Als particulier rekent de belastingdienst met een verondersteld rendement. Het verschil kan in uw voordeel werken.

100% duurzaam

Waar andere partijen kiezen om een specifieke duurzame propositie aan te bieden, hebben we er bij Evi voor gekozen alle beleggingen duurzaam te maken. Bij Evi belegt u dus altijd duurzaam.

1,5miljard

€1,5 miljard

aan toevertrouwd vermogen


IEX: Beste Keuze online vermogensbeheer

Bereken wat Evi Beheer Zakelijk u kan opleveren

Met Evi Beheer streven we naar een aantrekkelijk rendement voor de lange termijn. Benieuwd wat het in uw situatie kan opleveren? Maak hier een berekening.

 • Selecteer uw doel, looptijd en bedrag
 • Bepaal uw gewenste inleg en risico
 • Wij berekenen de haalbaarheid

Hoe werkt beleggen met Evi Beheer?

Starten met Evi Beheer regelt u in 3 eenvoudige stappen. Onze beleggingscoaches staan klaar om u te helpen bij de intake. U kunt elk moment contact opnemen met uw beleggingscoach.

 1. Bepaal uw beleggingsprofiel

  Aan de hand van 15 vragen adviseren wij uw beleggingsprofiel

 2. Ontvang uw beleggingsvoorstel

  Op basis van uw persoonlijke uitgangspunten

 3. Open een rekening

  Dit kan volledig online. Ons team van experts belegt en beheert uw vermogen.

De rendementen van Evi Beheer

Het beleggingsbeleid van Evi Beheer is gericht op stabiele vermogensgroei. Daarmee streven we naar een aantrekkelijk rendement op de lange termijn. Niet voor niets heeft IEX Evi uitgeroepen als Beste Keuze in de categorie online vermogensbeheer met het beste 5 jaarsrendement. Hieronder ziet u de rendementen van de Evi Beheer profielen sinds de start in 2002.

Evi toont u het rendement op beleggingen na aftrek van directe kosten. De indirecte kosten zitten verwerkt in de koers van de beleggingsfondsen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Scherpe tarieven

Aan beleggen zijn natuurlijk kosten en risico's verbonden. Voor Evi beheer betaalt u een scherp tarief dat varieert per beleggingsprofiel. De in de tabel genoemde percentages zijn gemiddelde totale jaarlijkse kosten, opgebouwd uit directe en indirecte kosten. 

 • Evi Fonds Totale jaarlijkse kosten
 • Zeer Defensief 0,93%
 • Defensief 1,05%
 • Neutraal 1,11%
 • Offensief 1,15%
 • Zeer Offensief 1,22%

Wat zijn de vooruitzichten voor beleggen in 2022?

In 2022 houden we het accent op aandelen in de Evi Fondsen. Voor obligaties gaat onze voorkeur uit naar hoogwaardige bedrijfsobligaties. Wat betekenen dit voor beleggers? Onze Hoofdeconoom Luc Aben deelt de beleggingsvisie van Evi van Lanschot.

De Evi App

Met de Evi App bent u altijd op de hoogte van uw beleggingen. Download hem nu voor Apple of Android.

 • Altijd inzicht in uw rendement
 • Eenvoudig bijstorten met iDeal
 • Evi’s beleggingsnieuws via onze maandupdate
De informatie is goed en overzichtelijk terug te vinden in de handige app Tim, Vleuten

Direct starten met vermogensbeheer?

Open een Evi Beheer rekening

De meestgestelde vragen over Evi Beheer

Hoe presteert Evi van Lanschot vergeleken met andere concurrenten?
Wij werken aan een aantrekkelijk rendement voor de lange termijn. Niet voor niets heeft IEX Evi van Lanschot verkozen tot Beste Keuze online vermogensbeheer met het beste 5 jaarsrendement. Lees hier meer over bij IEX.nl.  U kunt de rendementsvergelijking zelf doen op finner.nl. Maar toch, wij vinden het belangrijker om te werken aan uw rendement dan bezig te zijn met het rendement van andere partijen.
Wat betaal ik voor Evi vermogensbeheer?
Bij Evi Beheer betaalt u een scherp tarief dat varieert per profiel waar u in belegt. Wij zijn niet de goedkoopste, maar we zijn zeker gunstig in vergelijking tot het marktgemiddelde. Wilt u een vergelijking maken? Dan kunt u een kijkje nemen op finner.nl. En het gaat niet alleen om de kosten, het gaat ook om wat u daarvoor krijgt. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor uw vermogen voorop. In deze tijd, waarin steeds meer gedigitaliseerd wordt, is het een geruststellend idee dat er echte mensen voor u aan het werk zijn. Met wie u 6 dagen per week contact op kunt nemen.
Krijg ik een persoonlijk aanspreekpunt bij Evi Beheer?
Als u meer dan €100.000 belegt krijgt u een persoonlijk aanspreekpunt waarmee u ook terecht kunt met bredere financiële vragen. En dat niet alleen, u krijgt ook toegang tot een uitgebreider pakket van Van Lanschot Kempen diensten. Meer weten? Maak een afspraak. En vanaf €10.000 staat ons team van beleggingscoaches voor u klaar. 6 dagen per week.
Kan ik tussentijds mijn geld opnemen?
Met Evi Beheer kunt u op elk moment van de dag de opdracht geven om uw geld te onttrekken. Met een druk op de knop. En u kunt natuurlijk ook elk moment bijstorten of automatisch periodiek inleggen. Dat gaat heel eenvoudig in de Evi App. U bent volkomen flexibel en u zit zelf aan het stuur.
Vanaf welk bedrag kan ik beleggen in Evi Beheer?
Evi Beheer is toegankelijk als u vanaf €10.000 wilt beleggen. En wanneer u meer dan €100.000 belegt bij ons dan komt u in aanmerking voor extra voordeel, zoals een eigen aanspreekpunt.

Wilt u even overleggen?

Wil u weten wat Evi van Lanschot kan betekenen voor uw zakelijk vermogen? Onze belegginscoaches staan klaar om u te begeleiden bij uw keuze.

 • Hulp bij de intake
 • Sparren over uw beleggingsvoorstel
 • Andere vragen?
Maak nu vrijblijvend een afspraak
Doryne

Doryne Bouwman: “Wij komen graag met u in contact. Bel ons, dat kan elke werkdag van 08.30 tot 21.00 uur."

020 354 45 45

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.