Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
 • Whatsapp +31203544545
 • Bel ons 0800 - 290 29 00
 • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

Duurzaam beleggen

Onze klanten moeten ervan op aan kunnen dat we hun vermogen op een integere en betrouwbare manier voor hen beheren. Daarom kijken we verder dan financiële criteria bij onze beleggingen. Dit doet Evi door verantwoord te beleggen. Daarnaast is Evi bezig om haar portefeuille te verduurzamen. Zo ondersteunen we met onze beleggingen duurzame initiatieven en hebben we meerdere certificaten ontvangen voor ons duurzaamheidsbeleid.

De Europese verordening over informatieverschaffing over duurzaamheid in de financiële sector eist dat financiële partijen hun duurzaamheidsbeleid openbaar maken. Dat doen we graag. Hier leest u hoe Van Lanschot Kempen als organisatie omgaat met duurzaamheid.

Forum Ethibel certificaat

Sinds 2012 beoordeelt een extern onderzoeksbureau, Forum Ethibel, jaarlijks of Van Lanschot Kempen haar duurzaamheidsbeleid in de praktijk voldoende uitvoert. Of ze daad bij het woord voegt. Ter bevestiging dat we dit doen, ontvingen we sinds 2012 elk jaar het Forum Ethibel Certificaat.

Topnotering volgens Sustainalytics

Het Nederlandse onderzoeksbureau Sustainalytics, dat jaarlijks enkele duizenden bedrijven wereldwijd op duurzaamheid beoordeelt, concludeert dat Van Lanschot qua duurzaamheid tot de wereldtop behoort. In haar ranking van middelgrote banken staan we al jaren op nummer 1.

8.4

 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3

  Gemiddelde beoordeling op basis van 203 klantbeoordelingen

  Blogs over duurzaam beleggen

  Wilt u meer weten over duurzaam en verantwoord beleggen? Lees meer in onze blogs!

  Direct contact?

  Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

  Second opinion?

  Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

  Overstappen naar Evi?

  Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

  Risico's van beleggen

  Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.