Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

Duurzaam beleggen

Onze klanten moeten ervan op aan kunnen dat we hun vermogen op een integere en betrouwbare manier voor hen beheren. Daarom kijken we verder dan financiële criteria bij onze beleggingen. Dit heet verantwoord beleggen. Daarnaast is Evi actief op het gebied van duurzaamheid. Zo ondersteunen we met onze beleggingen duurzame initiatieven zoals Just Diggit en hebben we meerdere certificaten ontvangen voor ons duurzaamheidsbeleid.

Vergroening van de aarde met Justdiggit

Wat als we u vertellen dat u samen met Evi en Justdiggit een gebied van meer dan 8.000 voetbalvelden kunt vergroenen in Kenia? Door te beleggen bij Evi vertegenwoordigt u 1445m2 grond in Kenia. En daarmee zorgt u voor water, voedsel, biodiversiteit en een beter leven voor de lokale Maasai communities. Evi denkt na over de toekomst. En als partner van Justdiggit dragen we samen met onze klanten een steentje bij aan het vergroenen van de aarde.

Forum Ethibel certificaat

Sinds 2012 beoordeelt een extern onderzoeksbureau, Forum Ethibel, jaarlijks of Van Lanschot Kempen haar duurzaamheidsbeleid in de praktijk voldoende uitvoert. Of ze daad bij het woord voegt. Ter bevestiging dat we dit doen, ontvingen we sinds 2012 elk jaar het Forum Ethibel Certificaat.

Topnotering volgens Sustainalytics

Het Nederlandse onderzoeksbureau Sustainalytics, dat jaarlijks enkele duizenden bedrijven wereldwijd op duurzaamheid beoordeelt, concludeert dat Van Lanschot qua duurzaamheid tot de wereldtop behoort. In haar ranking van middelgrote banken staan we al jaren op nummer 1.

Blogs over duurzaam beleggen

Wilt u meer weten over duurzaam en verantwoord beleggen? Lees meer in onze blogs!

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. U heeft direct contact met een van onze medewerkers. Evi helpt u graag.

Afspraak maken?

Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Maak een afspraak en Evi neemt contact met u op!

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.