Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

Evi is 5 jaar

Evi is jarig! Deze maand viert ze alweer haar vijfde verjaardag. Evi kende in vijf jaar tijd een stormachtige groei in aantal klanten en het vermogen dat aan haar is toevertrouwd.

Deze bijzondere mijlpaal is een mooi moment om terug te kijken op een aantal hoogtepunten. Twee Gouden Stieren, een handige app, verschillende nieuwe producten en nog belangrijker: het vertrouwen van ruim 25.000 klanten. Evi neemt u mee in haar eerste vijf jaar.

2013 - 2014

Evi wordt geboren als jongste telg van de Van Lanschot-familie. Evi wil beleggen voor iedereen toegankelijk maken, ongeacht vermogen of financiële kennis. Een jaar later, in 2014, wordt beleggen nog een stukje eenvoudiger met de Evi App. Dankzij de app heeft iedereen voortaan een beleggingsexpert in zijn broekzak.

Meer info over beleggen met Evi

2015

Goed nieuws voor wie denkt aan later! Evi lanceert Evi Pensioen, waarmee beleggen voor pensioenaanvulling mogelijk wordt gemaakt.

2016

Evi denkt aan de kleintjes en introduceert Evi4Kids. Beleggen voor de toekomst van kinderen of kleinkinderen. Dit jaar is Evi voor de eerste keer de trotse winnaar van de Gouden Stier voor beste online vermogensbeheerder. Ook zet ze haar eerste stap over de grens met de lancering van Evi België.

2017

Onder de nieuwe positionering “Iedereen verdient Evi” wordt de drempel tot beleggen verder verlaagd. En voor de tweede keer op rij wint Evi de Gouden Stier voor beste online vermogensbeheerder.

Bekijk Evi Beheer

2018

Evi viert haar vijfde verjaardag onder meer met de lancering van Evi Go. Met dit nieuwe product wordt beleggen nog laagdrempeliger en eenvoudiger.

Bekijk Evi Go

5 jaar Evi in cijfers

0

Ruim 25.000 Nederlanders en Belgen beleggen bij Evi.

1,5 mld. euro

aan vermogen is aan Evi toevertrouwd

0

Evi-medewerkers zijn elke dag voor u aan het werk.

Kent u alle Evi-commercials nog?

Evi's toekomstpad

Evi richt haar blik op de toekomst en neemt u graag mee in haar doelen voor later.

1

Iedereen verdient Evi

Beleggen is niet alleen voor wie een groot vermogen heeft of beschikt over een enorme berg financiële kennis. Evi vindt dat iedereen moet kunnen beleggen. Door onze producten en website begrijpelijk te maken en informatie te bieden in duidelijke taal.

2

Blijven innoveren

Evi gaat met haar tijd mee.  U heeft met de Evi App een beleggingsexpert in uw broekzak die er 24 uur voor u is.  Maar Evi staat niet stil. Ze blijft alert op nieuwe digitale trends en mogelijkheden om het gebruik nog makkelijker te maken voor u.

3

Compleet ontzorgen

Evi waakt over uw vermogen en spreid risico’s voor een goed rendement op de lange termijn. U bepaalt hoe u belegt, maar daarna neemt Evi het volledig voor u uit handen. Heeft u vragen?  Dan staat Evi voor u klaar met hulp of advies.

4

Expertise van een private bank

Evi bestaat 5 jaar, maar kan bouwen op ruim 280 jaar kennis van Van Lanschot. En deze expertise stelt ze aan u ter beschikking via haar online platform. Evi is continu bezig om deze know-how verder te digitaliseren. Zo heeft u het gemak van Evi, met de kennis van een private bank.

Het Evi-team staat voor u klaar

35 Evi-medewerkers zetten zich elke dag voor u in. Ter ere van ons eerste lustrum mochten we op 3 september het feest al inluiden met de traditionele gongslag op de Amsterdamse beurs.

Wij vieren onze verjaardag natuurlijk niet alleen. Het komende jaar vieren we ons vijfjarig jubileum graag samen met u!

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.