Vermogensregie met Evi

Vermogensregie bij Evi van Lanschot

Vermogensregie  gaat over u en uw toekomstplannen. Wilt u wellicht eerder stoppen met werken? Of uw kinderen helpen met het kopen van een eigen huis? En als u moet kiezen: wat is belangrijk, en wat is minder belangrijk? Denk hierbij aan de effecten op uw financiële positie.

Met welke thema’s en doelen kunnen we bijvoorbeeld helpen?

Hoe kunnen we u helpen met de regie over uw vermogen?

Wij kunnen dat in kaart brengen met een van onze vermogenscoaches. Zij brengen uw financiële situatie helder in beeld. Deze dienstverlening is beschikbaar voor mensen met een vermogen vanaf € 100.000. We analyseren uw huidige en toekomstige inkomens-en vermogenspositie en vervolgens bekijken we samen met u in hoeverre u uw doelstellingen kunt realiseren.

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze belegginscoaches staan klaar om met u te sparren of u te begeleiden bij uw keuze.

  • Uw financiële doelen bespreken
  • Vragen over uw beleggingsvoorstel
  • Begeleiding bij klantworden
Maak nu vrijblijvend een afspraak
Doryne Evi Van Lanschot

"In rustige of roerige tijden; ik bespreek graag uw financiële situatie met u." Doryne Bouwman, beleggingscoach.

020 354 45 45

Online vermogensbeheer met Evi

Met Evi beheer laat u het beheer van uw vermogen over aan de experts van Evi van Lanschot. Met kans op een aantrekkelijk rendement tegen een scherp tarief. Vanaf €10.000 kunt u al instappen.

Ruim 280 jaar beleggingskennis

Uw vermogen laten groeien. Dat is waar ons beleggingsteam zich elke dag voor inzet. Een geruststellend idee. Want met bijna drie eeuwen ervaring weten wij als geen ander wat toekomstbestendige vermogensopbouw is.

Echte aandacht voor uw vermogen

Onze beleggingscoaches staan 5 dagen per week voor u klaar. Zij koppelen hun expertise aan uw wensen, voor nu en voor later. Belegt u meer dan €100.000? Dan krijgt u ook een persoonlijk aanspreekpunt.

Verantwoorde vermogensopbouw

Met een goed gespreide portefeuille gaan we voor een aantrekkelijk rendement op de lange termijn én hebben we oog voor duurzaamheid. Zo draagt uw vermogen ook bij aan een leefbare wereld in de toekomst. Dat is toekomstbestendige vermogensopbouw.

De beleggingsoplossingen van Evi van lanschot

Evi Vermogensbeheer

Evi van Lanschot gaat voor een aantrekkelijk rendement op de lange termijn, met een goed gespreide portefeuille. Vanaf €10.000 kunt u al instappen.

  • Aantrekkelijk rendement
  • IEX: Beste Keuze online vermogensbeheer
  • Echte aandacht voor uw vermogen
Meer over Evi Beheer
Remment Evi Van Lanschot (1)

"Door goede spreiding een verantwoord rendement", Remment-Jan Bakker, Product Manager Beleggen Evi van Lanschot

0800 - 290 29 00

Beleggen voor uw kind

Zorgvuldig en verantwoord beleggen voor uw kind of kleinkind. Evi informeert u graag over de mogelijkheden!

> Meer over Evi4Kids

Beleggen voor uw pensioen

Met de producten binnen Evi Pensioen bouwt u door middel van beleggen vermogen op voor een aanvullend inkomen na uw pensioen.

> Meer over Evi Pensioen

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.