Anja Corbijn

Anja Corbijn

Functie: Investmentwriter
Organisatie: Corbijn cs

Anja Corbijn van Willenswaard is investment writer en contentstrateeg in de financiële sector. Ze is thuis in communicatie, journalistiek en contentmarketing. Na haar studie Nederlands ging ze aan de slag als eindredacteur bij Beleggersblad Beursplein 5. Inmiddels werkt ze voor diverse opdrachtgevers onder de naam Corbijn CS. Anja heeft een grote voorkeur voor gewone taal bij ingewikkelde onderwerpen. Duurzaam beleggen en financiële geletterdheid zijn favoriet om over te schrijven.

Liesbeth Chamuleau

Liesbeth Chamuleau

Functie: Copywriter, journalist
Organisatie: Easy Writers

Copywriter, communicatiespecialist en journalist Liesbeth Chamuleau werkt sinds 2005 onder de naam Easy Writers. Na haar studie Culturele Studies aan de UvA heeft ze een aantal jaar in de reclamebranche gewerkt. Als copywriter weet ze precies hoe je de juiste boodschap goed overbrengt op specifieke doelgroepen. Liesbeth is daarnaast freelance journaliste voor Het Parool en schrijft columns op haar website True Lies. In 2018 is haar columnbundel True Lies verschenen. Naast haar interimopdrachten voor financiële opdrachtgevers werkt ze aan haar eerste roman.

Luc Aben

Luc Aben

Functie: Hoofdeconoom
Organisatie: Van Lanschot Kempen

Luc Aben werkt sinds 1992 in de wereld van vermogensbeheer en vermogensadvies in Nederland en België, waarvan 23 jaar bij Van Lanschot Kempen. Hij begon zijn loopbaan als aandelenanalist, om geleidelijk op te schuiven richting macro-economie en beleggingsstrategie. Sinds 2012 is hij Hoofdeconoom van Van Lanschot Kempen. In die rol is hij medeverantwoordelijk voor de allocatiekeuzes in het vermogensbeheer en beleggingsadvies. Ook levert hij economische input voor het sturen van de eigen bankbalans. Hij verheldert de wereld van beleggen. De economische en politieke situatie op het wereldtoneel vertaalt hij op een aansprekende manier naar ons eigen beleid.

3.230.143.213