a.s.r. bank en Evi van Lanschot gaan samenwerking aan

a.s.r. en Evi van Lanschot gaan samenwerking aan voor beleggingsrekeningen a.s.r. bank

 

a.s.r. bank, onderdeel van ASR Nederland N.V. (a.s.r.), en Evi van Lanschot gaan een samenwerking aan. Hierbij krijgen 15.000 klanten van a.s.r. bank met een beleggingsrekening de mogelijkheid om kosteloos over te stappen naar Evi van Lanschot (Evi). Deze samenwerking is de laatste stap voor a.s.r. in de afronding en afsluiting van haar bancaire activiteiten.

a.s.r. bank beëindigt beleggingsdienstverlening

Klanten van a.s.r. bank zijn op 8 januari geïnformeerd dat a.s.r. bank haar beleggingsdienstverlening zal beëindigen, en op 15 januari dat zij de mogelijkheid hebben om over te stappen naar Evi. a.s.r. bank klanten met een beleggingsrekening krijgen drie maanden te tijd om een keuze te maken. Evi van Lanschot en a.s.r. verwachten de samenwerking in de eerste helft van 2020 te realiseren.

Van a.s.r. bank naar Evi Go

De totale portefeuille beleggingsrekeningen van a.s.r. bank heeft een omvang van € 370 miljoen aan assets under management (AuM). Hoeveel vermogen er uiteindelijk overgaat naar Evi van Lanschot is afhankelijk van de keuze die klanten maken. Evi biedt de beleggingsklanten van a.s.r. bank haar beleggingsproduct Evi Go aan. Vervolgens kunnen zij een keuze maken uit een van de Evi fondsen, waarna Evi kosteloos de overstap regelt. 

Persoonlijke aandacht bij Evi  

Jos Baeten, CEO a.s.r.: ‘In Evi van Lanschot hebben we een geschikte partij gevonden voor de bediening van de klanten die nu een beleggingsrekening hebben bij a.s.r. bank. Wij hebben in een eerder stadium vastgesteld a.s.r. bank niet langer als een kernactiviteit te zien. Deze samenwerkingsovereenkomst markeert de laatste stap in het proces om onze bancaire activiteiten af te ronden.’

Richard Bruens, lid Raad van Bestuur Van Lanschot Kempen: ‘We heten de klanten van a.s.r. met een beleggingsrekening van harte welkom bij Evi. Als online beleggingscoach met persoonlijke aandacht is Evi optimaal in staat om deze klanten een passende beleggingsoplossing te bieden. Online vermogensbeheer waarbij de klant altijd inzicht heeft in de beleggingen en beschikt over de expertise van Van Lanschot.

Meer informatie

Heeft u vragen over deze samenwerking? Dan kunt u contact opnemen met Evi van Lanschot via 0800 290 2900 of info@evivanlanschot.nl. Voor persvragen kunt u terecht bij de afdeling Media Relations van Van Lanschot Kempen. Te bereiken via 020 354 45 85 of mediarelations@vanlanschotkempen.com. Het volledige persbericht vindt u hier (pdf).

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Wim

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
  • Totale inleg
  • Doelbedrag
  • Verwachte opbrengst
Wim

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Ton

34.239.152.207