Marit Bouwmeester op WK Zeilen in Scheveningen!

Het Wereldkampioenschap Zeilen vindt dit jaar plaats in eigen land. We kunnen Marit Bouwmeester zien schitteren in Scheveningen van 10 tot en met 20 augustus. Ze ligt op koers om haar ticket voor de Olympische Spelen te bemachtigen. Behaalt ze een podiumplek en eindigen er geen Nederlandse concurrenten in de top tien, dan heeft ze haar ticket voor de Olympische Spelen binnen.

Marit heeft laten zien dat ze een zeilster van wereldklasse is. Heel bijzonder om zo kort na de geboorte van haar dochtertje in 2022 een bronzen medaille te behalen op het EK. Daarna heeft ze deze lijn voortgezet door als eerste te eindigen op het testevent voor de Olympische Spelen in Marseille. Door haar daadkracht, doorzettingsvermogen en drive blijft ze zich ontwikkelen en houdt ze focus op haar einddoel: de Olympische Spelen in Parijs in 2024.

Marit won goud met zeilen op de Olympische Spelen van Rio de Janeiro in 2016. Daarnaast is ze viervoudig wereldkampioen (2011, 2014, 2017 en 2020) en kreeg ze in 2017 de ISAF World Sailor of the Year Award.

De mentaliteit van Marit past uitstekend bij Evi van Lanschot en onze visie op beleggen. Uitstekende voorbereiding, een doel voor ogen houden en visie voor de lange termijn zijn belangrijke overeenkomsten tussen duurzame topsport en beleggen bij Evi. We zijn trots om Marit te ondersteunen bij haar doelstelling om goud te behalen tijdens de Olympische Spelen in 2024. We wensen haar veel succes op het WK in Scheveningen!

100.28.132.102