Beleggen in leeftijdsgroepen

Met Evi Pensioenbeleggen bouwt u het beleggingsrisico van uw portefeuille geleidelijk af naarmate uw pensioendatum dichterbij komt. Zo verkleint u de kans op een sterke waardedaling als het moment nadert dat u met het opbouwde vermogen een lijfrente gaat aankopen.

Open nu een rekening

Waarin belegt u?

Wanneer u gebruik maakt van Evi Pensioenbeleggen wordt u in uw opdracht ingedeeld in een leeftijdsgroep met een bepaalde beleggingsmix. Bij elke leeftijdsgroep hoort een standaardverdeling van uw inleg, in twee goed gespreide beleggingsfondsen: Kempen Profielfonds (KPF) 0 en 5. KPF 0 heeft een lager risicoprofiel dan KPF 5.

Risico afbouwen

Per leeftijdsgroep wordt het risico afgebouwd door het deel minder risicovolle beleggingsfondsen te vergroten en het deel risicovolle beleggingen te verkleinen. Naarmate u ouder wordt, wordt uw beleggingsmix daar op aangepast. Hierdoor wordt het risico van uw beleggingen geleidelijk verminderd naarmate uw pensioendatum nadert. Dit helpt om de kans op grote waardedalingen te beperken en vergroot de kans op een hoger pensioeninkomen.

Risico afbouw

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Overzicht van de Evi leeftijdsgroepen

Leeftijdsgroepen

Beheer van de profielfondsen

Kempen Profielfonds 0 en 5 worden beheerd de experts van Van Lanschot Kempen, die ook de beleggingen beheren voor pensioenfondsen. 

Op uw gemak nalezen hoe Evi Pensioenbeleggen werkt?

Mail me het introductiepakket

Evi Pensioenbeleggen

Met Evi Pensioenbeleggen belegt u tot een vaste streefdatum. U belegt met belastingvoordeel. Dit voordeel hangt af van uw jaarruimte over het deel van uw salaris tot € 137.800.


Meest gekozen

Evi Pensioenbeleggen

Met Evi Pensioenbeleggen bouwt u door middel van beleggen fiscaal vriendelijk vermogen op voor aanvullend inkomen na uw pensioen.

  • Individueel pensioen opbouwen (3e pijler) met fiscaal voordeel
  • Uw inleg is aftrekbaar van de belasting
  • U betaalt geen vermogensrendementsheffing over uw opgebouwde vermogen
Ton Scheel

“Heeft u ergens hulp bij nodig, dan kunt u mij direct bellen.”
Ton Scheel – Pensioen specialist

020 - 354 4545

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Rekening openen?

Zelf pensioen opbouwen met Evi Pensioenbeleggen? Open een rekening.

Overstappen naar Evi?

Elders opgebouwd pensioenvermogen overdragen naar Evi, zo geregeld met de Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Introductiepakket Evi Pensioenbeleggen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioenbeleggen. Een van onze specialisten belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten.

Verder is het belangrijk te weten dat:

1. als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
2. u uw toestemming op elk moment kunt intrekken;
3. u in ons Privacy Statement op onze website (www.evivanlanschot.nl/privacy) kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.
3.238.121.7