Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp +31203544545
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

Beleggen in leeftijdsgroepen

Zowel Evi Pensioenbeleggen als Evi Netto Pensioenbeleggen bouwen het beleggingsrisico van uw portefeuille geleidelijk af naarmate uw pensioendatum dichterbij komt. Zo verkleinen we de kans op een sterke waardedaling als het moment nadert dat u met het opbouwde vermogen een lijfrente gaat aankopen.

Open nu een rekening

Waarin belegt Evi?

Evi Pensioen belegt uw vermogen in een mix van twee goed gespreide beleggingsfondsen, de Kempen Profielfondsen 2 en 5. Deze twee fondsen spreiden hun vermogen wereldwijd over verschillende beleggingscategorieën, door in beleggingsfondsen te beleggen. Een overzicht van de verdeling over de beleggingscategorieën vindt u in de essentiële beleggersinformatie van de Kempen Profielfondsen.

Uw beleggingsmix

In de overeenkomst die u bij het afsluiten van Evi Pensioenbeleggen of Netto Pensioenbeleggen ontvangt, vindt u de leeftijdsgroep waarin u start. Onze experts bekijken jaarlijks wat voor de Profielfondsen de meest passende verdeling is over de verschillende beleggingscategorieën zoals aandelen en obligaties. Gedurende het jaar wordt deze verdeling daar waar nodig bijgestuurd.  

Overzicht van de Evi leeftijdsgroepen

De afbouw van het beleggingsrisico realiseren we door in achtereenvolgende leeftijdsgroepen te beleggen. Per leeftijdsgroep wordt belegd in een mix van meer risicovolle en minder risicovolle beleggingen.

Beheer van de profielfondsen

Voor het beheer van de profielfondsen maken we gebruik van onze eigen ervaring en deskundigheid en die van onze dochteronderneming Kempen Capital Management N.V. Bekijk hieronder de factsheets van het Kempen Profielfonds 2 en 5.

De producten van Evi Pensioen

Evi Pensioen biedt oplossingen voor mensen met een salaris tot € 112.189 (Evi Pensioenbeleggen) en voor mensen met een salaris boven € 112.189 (Evi Netto Pensioenbeleggen) die aanvullend inkomen op hun pensioen willen opbouwen.

Evi Pensioenbeleggen

  • U bepaalt hoeveel en wanneer u inlegt
  • Uw inleg is aftrekbaar van uw bruto inkomen
  • U betaalt geen rendementsheffing over uw opgebouwde vermogen

Evi Netto Pensioenbeleggen

  • U bepaalt hoeveel en wanneer u inlegt
  • Uw inleg betaalt u uit uw netto inkomen
  • U betaalt geen rendementsheffing over uw opgebouwde vermogen

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. U heeft direct contact met een van onze medewerkers. Evi helpt u graag.

Afspraak maken?

Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Maak een afspraak en Evi neemt contact met u op!

Evi Pensioen rekening openen?

Vul de vragenlijst in, ontvang een persoonlijk voorstel en open uw Evi Pensioen rekening

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.