Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

Beleggen in 2019? Lees Evi's Beleggingsvisie

2019 gaat een spannend jaar worden vol met politieke en economische risico’s zoals Brexit-ontwikkelingen, Europese verkiezingen, spanningen rondom de Italiaanse begroting en de handelsoorlog tussen de VS en China. Maar ook een jaar waarin we voldoende signalen voor vertrouwen zien. Hoe gaan al deze ontwikkelingen en signalen impact hebben op het beursklimaat van 2019? Evi vertelt u er graag meer over.

Download de Beleggingsvisie 2019

De Beleggingsvisie 2019 samengevat in 3 punten

Mooie bedrijfscijfers

De wereldwijde economische stuwkracht mag dan in 2018 iets zijn afgenomen, hij blijft aanwezig. Zelfs in voldoende mate om in 2019 voor mooie bedrijfscijfers te zorgen. Wij verwachten gemiddelde bedrijfswinsten van 10% in Europa en de VS.

Moeizamere economische groei

De “schwung” van begin 2018 is een beetje uit de economische groei. Maar voor 2019 verwachten we nog steeds een hele degelijke groei in de belangrijkste markten: Europa, de VS, China en Japan. De spaarrente zou hoger kunnen, maar we verwachten dat deze laag blijft.

Politieke en economische risico’s

Het politieke en economische beleid van de Amerikaanse president Trump, de internationale handelsoorlog, de Brexit, de Amerikaanse inflatie en de discussie over de Italiaanse begroting zijn risico’s die we in 2019 goed in de gaten gaan houden.

De Beleggingsvisie 2019 samengevat in 3 video's

Wat hebben we geleerd van 2018 en wat zijn de grote economische tendensen voor 2019?

Ontdek wat de verwachtingen zijn voor de economische groei van de grote economische blokken Europa, China en de Verenigde Staten.

Waar moet de belegger op letten?

Wordt 2019 het jaar dat spaarders eindelijk wat gaan verdienen of blijft beleggen interessanter? En welke sectoren zijn interessant om op in te stappen?

Op welke pijlers is de beleggingsvisie gebaseerd?

Een beleggingsvisie voor de komende 12 maanden delen terwijl er zoveel onzekerheden zijn, hoe kan dat? En met welke onzekerheden moeten we in 2019 rekening houden?

Vermogen opbouwen met beleggen

Eenvoudig online beleggen met Evi als uw beleggingsexpert. Bekijk onze producten en ontdek wat bij u past.

Evi Go

U kiest hoe u belegt, met volledige vrijheid en het gemak van Evi.

  • Snel zelf kiezen hoe u belegt
  • Lagere kosten
  • Altijd zelf de touwtjes in handen

Evi Beheer

Evi beheert uw vermogen. We bepalen samen hoe wij voor u beleggen.

  • Uitgebreide persoonlijke intake
  • Begeleiding bij bepalen profiel
  • Jaarlijkse profielcheck
Toon meer Evi producten

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.