Beleggen in 2021? Bekijk Evi’s Beleggingsvisie

Evi van Lanschot blikt terug en kijkt vooruit. We zagen de impact van de coronapandemie op de beleggingsrendementen. Ook in 2021 blijft het coronavirus dé dominante medische en de belangrijkste economische factor. En er is meer: de ontwikkelingen in Amerika, de Brexit, de monetaire herstelfondsen. Bekijk onze beleggingsvisie in video’s.

De Beleggingsvisie 2021 samengevat in 3 punten

Covid-19

Ook in 2021 blijft het covid-19-virus niet alleen dé dominante medische maar ook veruit de belangrijkste economische parameter. Economische verwachtingen deinen op en neer met de hoogte van besmettingsgolven, de impact van de maatregelen en de daadwerkelijke brede beschikbaarheid van coronavaccins.

Steun van overheden en centrale banken blijft noodzakelijk

Wereldwijd blijft de hulp van centrale banken en overheid nodig om de economie te ondersteunen. In de VS is er steun van de centrale bank, maar is overheidssteun afhankelijk van overeenstemming tussen Democraten en Republikeinen. In Europa zijn de begrotingsregels opgeschort en voert de ECB een stabiel beleid.

Zoektocht naar rendement bij lage rentestanden

De rente was laag, is laag en blijft laag. De zoektocht naar rendement drijft beleggers naar aandelen. Dat is in 2021 niet anders.

De Beleggingsvisie 2021 samengevat in 4 video's

Economie in beeld

Wat was het effect van de coronacrisis op de wereldwijde economieën? Luc Aben gaat in op de economische herstelscenario’s en verwachtingen voor 2021.

Politiek in beeld

Op 5 januari wordt de samenstelling van de Amerikaanse Senaat duidelijk. Kan Biden zijn verkiezingsprogramma uitvoeren? En wat betekent dat voor de Amerikaanse en internationale economie?

Waar moet de belegger op letten?

De rentestand is laag. Waar kunnen beleggers terecht voor rendement: Aandelen, obligaties, grondstoffen of vastgoed? Luc Aben geeft een inkijkje in de beleggingscategorieën.

Alles wat u moet weten in 1 minuut

Wat zijn de hoofdzaken uit Evi's beleggingsvisie voor 2021? Bekijk de samenvatting in 1 minuut. Wilt u graag meer weten over onze visie? Onze beleggingscoaches staan voor u klaar.

8.2

 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 8.2

  op basis van 323 klantrecensies

  Evi van Lanschot. De kennis om vermogen te laten groeien​

  Eenvoudig online beleggen met Evi als uw beleggingsexpert. Bekijk onze producten en ontdek wat bij u past.

  Evi Beheer

  Met Evi Beheer belegt u op een manier die bij u en uw doelen past. Evi neemt u al het werk uit handen. Instappen vanaf € 10.000.

  • Uitgebreide persoonlijke intake
  • Begeleiding bij bepalen profiel
  • Jaarlijkse profielcheck
  Meer over Evi Beheer
  Beleggingscoach.png

  Wilt u direct contact met een van onze medewerkers? Bel ons dan. Wij helpen u graag, elke werkdag tot 21.00 uur!

  0800 - 290 29 00

  Direct contact?

  Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

  Second opinion?

  Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

  Overstappen naar Evi?

  Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

  Risico's van beleggen

  Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.