Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
 • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
 • Bel ons 0800 - 290 29 00
 • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Blogs

Recente posts

 • Help, ben ik op de top van de markt ingestapt?

  Door Evi van Lanschot -
  11 april 2018

  De bewegelijkheid op de financiële markten kan beleggers een onrustig gevoel opleveren. Vrees je dat je op het hoogste punt van de markt bent ingestapt? Evi legt uit waarom er geen reden is om je direct zorgen te maken.

 • Checklist belastingaangifte 2017

  Door Evi van Lanschot -
  9 april 2018

  Uiterlijk 1 mei moet je aangifte over 2017 binnen zijn bij de Belastingdienst. Tijd voor een laatste check. Evi zet de belangrijkste aandachtspunten rond je aangifte voor je op een rij.

 • Zo gebruik je de kinderbijslag optimaal

  Door Evi van Lanschot -
  29 maart 2018

  Een kind kost veel geld. Duizenden euro's aan luiers, kleding, fietsen én straks een studie. En dan willen veel ouders ook nog sparen voor hun kind. Gebruik de kinderbijslag voor het sparen of beleggen en maak het jezelf financieel straks een beetje makkelijker. Evi laat je zien hoe.

 • Vermogen opbouwen als zzp’er; wat zijn de opties?

  Door Evi van Lanschot -
  28 maart 2018

  Voor ondernemers is een zakelijke buffer een fijn bezit. Want als zzp'er heb je veel vrijheid, maar ook financiële verantwoordelijkheden. Met sparen of beleggen kun je je plannen realiseren. En levert mogelijk ook nog belastingvoordeel op. Evi legt uit hoe je dit slim aanpakt.

 • Voorbereid op belastingplan 2018

  Door Evi van Lanschot -
  13 maart 2018

  Ook dit jaar zijn er verschillende veranderingen in de belastingheffing. Hoe zijn die van invloed op jouw persoonlijke financiën? Evi zet een aantal belangrijke veranderingen voor je op een rij.

 • Nieuwe WOZ-waarde: kom op tijd in actie!

  Door Evi van Lanschot -
  22 februari 2018

  Net je nieuwe WOZ-waarde ontvangen? Deze WOZ-waarde is van invloed op verschillende belastingen en soms op de hypotheek. Kijk daarom kritisch naar de nieuwe beschikking. Evi geeft je drie belangrijke punten.

 • Kan ik altijd bij mijn belegde geld?

  Door Evi van Lanschot -
  22 februari 2018

  Je belegt je geld om op termijn vermogen op te bouwen. Maar het kan gebeuren dat je je geld tussentijds voor een ander doel wilt gebruiken. Kun je dan bij je beleggingen? Vaak wel! Evi legt uit.

 • Zo ziet 2028 eruit als je nu begint met beleggen

  Door Evi van Lanschot -
  13 februari 2018

  Dit is je jaar! De opbouw van vermogen kost tijd. Het is makkelijker vol te houden als je zicht hebt op het doel. Daarom neemt Evi je vast mee naar het jaar 2028.

 • Virtuele valuta: beleggen of speculeren?

  Door Evi van Lanschot -
  30 januari 2018

  Virtuele valuta als bitcoins en andere cryptocurrencies zijn volop in het nieuws. Maar is de virtuele valuta ook een aantrekkelijke belegging? En doet Evi hier iets mee? Lees het in deze blog.

 • Vergeet Blue Monday! Zo behaal je je financiële doelen

  Door Evi van Lanschot -
  4 januari 2018

  Op maandag 15 januari is het weer de meest deprimerende dag van het jaar: Blue Monday. Voorkom het Blue Monday-gevoel door je financiële doelen goed voor te bereiden. Evi helpt je met vijf tips.

Archief