Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
 • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
 • Bel ons 0800 - 290 29 00
 • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Blogs

Recente posts

 • Belastingteruggave binnen? Benut het optimaal

  Door Evi van Lanschot -
  14 juni 2018

  Heb je je aangifte over 2017 op tijd ingediend? Dan ontvang je eind juni bericht van de belastingdienst en staat het geld snel op je rekening. Met een slimme strategie voorkom je dat het geld door je handen glipt. Evi geeft tips.

 • Wereldmilieudag: Maak ook het verschil

  Door Evi van Lanschot -
  5 juni 2018

  Vandaag, 5 juni, is het Wereldmilieudag. Een dag die jaarlijks door de Verenigde Naties (VN) wordt georganiseerd. Bedoeld om je even stil te laten staan bij het milieu. Belangrijk, want door je aankopen, in de supermarkt én in je beleggingsportefeuille kun jij het verschil maken. Evi laat zien hoe.

 • Financiële boeken voor in je vakantiekoffer

  Door Evi van Lanschot -
  31 mei 2018

  Heb jij binnenkort vakantie? De ideale tijd om eens goed na te denken over je dromen en de financiële kant daarvan. Boeken kunnen je daarbij kunnen inspireren! Hou jij ervan om een goed boek te lezen op het strand, in het park, onderweg of op een terrasje? Evi zet zeven interessante boeken over financiën voor je op een rij.

 • Zo krijg je inzicht in je inkomen voor later

  Door Evi van Lanschot -
  24 mei 2018

  Heb jij enig idee wat je later aan pensioen krijgt. Nee? Je bent niet de enige. 60% van de Nederlanders heeft geen inzicht in zijn pensioen. Evi laat je zien hoe je in drie simpele stappen meer inzicht hebt in wat je later krijgt en weet je of je in actie moet komen.

 • Gebruik je vakantiegeld optimaal

  Door Evi van Lanschot -
  22 mei 2018

  Deze week ontvangen velen weer vakantiegeld. Gemiddeld 8 procent van je jaarloon en daarmee bijna een maandsalaris. Alle reden om dit optimaal te benutten. Evi laat je zien hoe je je vakantiegeld optimaal inzet (en daarvoor hoef je niet op reis).

 • Beleggen in Kuifje of Hermès?

  Door Evi van Lanschot -
  9 mei 2018

  Beleggen in designertassen, wijn en strips spreekt veel mensen aan. De rendementen kunnen hoog zijn, evenals de risico’s. Evi zet vijf aandachtspunten op een rij.

 • Verantwoord beleggen hoeft geen rendement te kosten

  Door Evi van Lanschot -
  3 mei 2018

  Eerlijk geproduceerde chocolade, energiezuinige wasmachines en elektrische auto’s. Steeds meer Nederlanders kiezen bij hun aankopen gericht voor producten die rekening houden met mens, milieu en maatschappij. Dat geldt ook voor beleggen. Gelukkig hoeft verantwoord beleggen geen rendement te kosten. Evi legt uit.

 • Slim schenken met belastingvoordeel

  Door Evi van Lanschot -
  26 april 2018

  Morgen is het Koningsdag en is Koning Willem-Alexander weer jarig. Vorig jaar schonk prinses Beatrix hem nog Landgoed De Horsten. Over deze gift hoeft de koning geen belasting te betalen. Maar ook jij kunt slim schenken en gebruik maken van belastingvoordeel. Zo help je je kinderen, mét belastingvoordeel.

 • Help, ben ik op de top van de markt ingestapt?

  Door Evi van Lanschot -
  11 april 2018

  De bewegelijkheid op de financiële markten kan beleggers een onrustig gevoel opleveren. Vrees je dat je op het hoogste punt van de markt bent ingestapt? Evi legt uit waarom er geen reden is om je direct zorgen te maken.

 • Checklist belastingaangifte 2017

  Door Evi van Lanschot -
  9 april 2018

  Uiterlijk 1 mei moet je aangifte over 2017 binnen zijn bij de Belastingdienst. Tijd voor een laatste check. Evi zet de belangrijkste aandachtspunten rond je aangifte voor je op een rij.

Archief