Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
 • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
 • Bel ons 0800 - 290 29 00
 • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Blogs

Recente posts

 • Dit kost de studie van je kind

  Door Evi van Lanschot -
  16 augustus 2018

  Je studententijd is de mooiste tijd van je leven, wordt gezegd. Studeren, nieuwe mensen leren kennen en feesten. Daar hangt ook een prijskaartje aan. Evi geeft je inzicht in de kosten van het studentenleven.

 • Beleggen of toch je hypotheek aflossen?

  Door Evi van Lanschot -
  9 augustus 2018

  Om optimaal gebruik te maken van geld dat je over hebt, kun je verschillende dingen doen. Sparen is door de lage spaarrente weinig aantrekkelijk. Beleggen of de hypotheek op je huis aflossen zijn aantrekkelijke alternatieven. Bij et aflossen van je woning zijn er wel een paar dingen om rekening mee te houden. Evi vertelt waarom.

 • De kansen in duurzame bedrijfsmodellen

  Door Evi van Lanschot -
  1 augustus 2018

  Veel bedrijven kijken hoe ze duurzamer kunnen werken. Omdat klanten er om vragen én omdat verantwoord ondernemen ook financiële voordelen heeft. Goed nieuws voor de maatschappij en voor jou als belegger. Evi legt uit waarom.

 • Hoe zet je slim geld opzij voor je kinderen?

  Door Evi van Lanschot -
  26 juli 2018

  Ook financieel wil je het beste voor je kinderen. Veel ouders zetten dan ook geld voor hun kinderen opzij. Maar hoe bouw je nu het beste vermogen voor je kinderen op? Evi weet waar je op moet letten.

 • Hoe sta jij er financieel voor? Bereken je networth

  Door Evi van Lanschot -
  18 juli 2018

  Je hebt het idee dat je er financieel goed voor staat, maar is dat ook zo? Bereken je networth eens. Zo zie je direct hoeveel je financieel waard bent en waar nog actie nodig is. Evi laat je zien hoe je dat aanpakt.

 • Beleggen, samen of apart?

  Door Evi van Lanschot -
  5 juli 2018

  Je deelt je leven met je partner, en waarschijnlijk ook je financiële doelen. Heb je er wel eens aan gedacht om die doelen te halen door samen te gaan beleggen? Evi legt uit hoe je dat aanpakt.

 • Levensstijlinflatie bedreigt je financiële doelen

  Door Evi van Lanschot -
  26 juni 2018

  Is het je opgevallen dat zodra je meer gaat verdienen, je ongemerkt ook meer uitgeeft? Levensstijlinflatie wordt dat genoemd. Als je doorhebt hoe het werkt, haal je je financiële doelen veel eerder. Evi geeft tips.

 • Belastingteruggave binnen? Benut het optimaal

  Door Evi van Lanschot -
  14 juni 2018

  Heb je je aangifte over 2017 op tijd ingediend? Dan ontvang je eind juni bericht van de belastingdienst en staat het geld snel op je rekening. Met een slimme strategie voorkom je dat het geld door je handen glipt. Evi geeft tips.

 • Wereldmilieudag: Maak ook het verschil

  Door Evi van Lanschot -
  5 juni 2018

  Vandaag, 5 juni, is het Wereldmilieudag. Een dag die jaarlijks door de Verenigde Naties (VN) wordt georganiseerd. Bedoeld om je even stil te laten staan bij het milieu. Belangrijk, want door je aankopen, in de supermarkt én in je beleggingsportefeuille kun jij het verschil maken. Evi laat zien hoe.

 • Financiële boeken voor in je vakantiekoffer

  Door Evi van Lanschot -
  31 mei 2018

  Heb jij binnenkort vakantie? De ideale tijd om eens goed na te denken over je dromen en de financiële kant daarvan. Boeken kunnen je daarbij kunnen inspireren! Hou jij ervan om een goed boek te lezen op het strand, in het park, onderweg of op een terrasje? Evi zet zeven interessante boeken over financiën voor je op een rij.

Archief