Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
 • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
 • Bel ons 0800 - 290 29 00
 • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Blogs

Recente posts

 • ZZP'er? Krijg in vijf stappen zicht op je pensioen

  Door Evi van Lanschot -
  9 oktober 2018

  Dat je als zelfstandige zelf in actie moet komen voor je pensioen, dat weet je nu waarschijnlijk wel. Maar hoeveel heb je nodig? Dat is afhankelijk van wat je straks wilt uitgeven, wat je straks nodig hebt voor je vaste lasten. Waarschijnlijk heb je al pensioen opgebouwd. Bijvoorbeeld bij een vorige werkgever of in een oude polis. Geen idee? Je bent niet de enige. 60 procent van de Nederlanders heeft geen inzicht in zijn pensioen. Jij straks wel.

 • Wet Arbeid en Zorg kan je € 5600 opleveren

  Door Evi van Lanschot -
  26 september 2018

  Werk je al langer dan tien jaar als ondernemer en kreeg je een kind tussen 7 mei 2005 en 4 juni 2008? Dan heb je mogelijk recht op een flinke financiële vergoeding van de overheid. Een mooie aanvulling op bijvoorbeeld een studiepotje. Evi weet hoe je het geld krijgt.

 • Prinsjesdag 2018: wat gaat er veranderen?

  Door Evi van Lanschot -
  19 september 2018

  Op 18 september was het weer Prinsjesdag. Minister Hoekstra (Financiën) mocht voor de eerste keer de miljoenennota bekend maken. Evi is erin gedoken en zet de belangrijkste punten voor jouw portemonnee op een rij.

 • Meer sparen? Check je savings rate

  Door Evi van Lanschot -
  12 september 2018

  Je spaart elke maand een flink bedrag. Goed bezig… of niet? Niet hoeveel je spaart is belangrijk, maar hoeveel je spaart ten opzichte van je inkomen. Alles draait om je savings rate. Evi vertelt je meer over het onvermoede effect van dit percentage.

 • Nooit meer ruzie over geldzaken

  Door Evi van Lanschot -
  3 september 2018

  Ruzie komt in elke relatie weleens voor. Over het dopje van de tandpasta of slingerende sokken, maar vaker over geld, zo laten onderzoeken zien. Onenigheid over de geldzaken is zelfs een belangrijke reden voor relatieproblemen. Evi zoekt uit hoe je ruzie over geld voorkomt.

 • De leukste financiële podcasts

  Door Evi van Lanschot -
  23 augustus 2018

  Twee dingen tegelijk doen is meestal geen goed idee. Maar dankzij podcasts word je financieel slimmer terwijl je kookt, opruimt of een lang stuk autorijdt. Het aanbod aan deze gratis audioprogramma’s neemt toe. Evi zet vijf inspirerende – Nederlands en Engelstalige – podcasts op een rij.

 • Dit kost de studie van je kind

  Door Evi van Lanschot -
  16 augustus 2018

  Je studententijd is de mooiste tijd van je leven, wordt gezegd. Studeren, nieuwe mensen leren kennen en feesten. Daar hangt ook een prijskaartje aan. Evi geeft je inzicht in de kosten van het studentenleven.

 • Beleggen of toch je hypotheek aflossen?

  Door Evi van Lanschot -
  9 augustus 2018

  Om optimaal gebruik te maken van geld dat je over hebt, kun je verschillende dingen doen. Sparen is door de lage spaarrente weinig aantrekkelijk. Beleggen of de hypotheek op je huis aflossen zijn aantrekkelijke alternatieven. Bij et aflossen van je woning zijn er wel een paar dingen om rekening mee te houden. Evi vertelt waarom.

 • De kansen in duurzame bedrijfsmodellen

  Door Evi van Lanschot -
  1 augustus 2018

  Veel bedrijven kijken hoe ze duurzamer kunnen werken. Omdat klanten er om vragen én omdat verantwoord ondernemen ook financiële voordelen heeft. Goed nieuws voor de maatschappij en voor jou als belegger. Evi legt uit waarom.

 • Hoe zet je slim geld opzij voor je kinderen?

  Door Evi van Lanschot -
  26 juli 2018

  Ook financieel wil je het beste voor je kinderen. Veel ouders zetten dan ook geld voor hun kinderen opzij. Maar hoe bouw je nu het beste vermogen voor je kinderen op? Evi weet waar je op moet letten.

Archief

31 berichten in 2018