Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
 • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
 • Bel ons 0800 - 290 29 00
 • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Blogs

Recente posts

 • Vergeet Blue Monday! Zo behaal je je financiële doelen

  Door Evi van Lanschot -
  4 januari 2018

  Op maandag 15 januari is het weer de meest deprimerende dag van het jaar: Blue Monday. Voorkom het Blue Monday-gevoel door je financiële doelen goed voor te bereiden. Evi helpt je met vijf tips.

 • Evi’s eindejaartips 2017

  Door Evi van Lanschot -
  22 december 2017

  Het einde van het jaar is een mooi moment om nog even naar je financiën te kijken en te profiteren van belastingvoordeel. Evi zet vier eindejaarstips voor je op een rij.

 • Schenken aan een kind: hoe zit dat precies?

  Door Evi van Lanschot -
  14 december 2017

  Je geeft je (klein)kind het liefst een vliegende financiële start. Hoeveel mag je schenken aan een kind, zonder dat er een belastingheffing op de deurmat valt? Evi zet de mogelijkheden voor je op een rijtje.

 • Benut je jaarruimte, 2017 is bijna voorbij!

  Door Evi van Lanschot -
  13 december 2017

  De overheid wil dat elke Nederlander een goed pensioen opbouwt. Daarom krijgt iedereen een fiscaal steuntje in de rug bij het opbouwen van pensioen: de jaarruimte. Benut deze kans op tijd. Evi legt uit hoe je dit aanpakt.

 • Je kind wordt 18: vermogen komt vrij

  Door Evi van Lanschot -
  12 december 2017

  Veel ouders sparen of beleggen voor hun kind met een rekening op naam. Wist je dat je kind vanaf achttien jaar zelf over het geld kan beschikken? Evi legt uit hoe het zit.

 • Koersen lopen terug

  Door Evi van Lanschot -
  8 december 2017

  Beleggen heeft veel mooie kanten en kan erg leuk zijn. Maar het leven van een belegger gaat niet altijd over rozen. Hoe stevig sta je in je schoenen en wanneer druk je op de rode knop en stap je uit? Ik heb een aantal overwegingen voor je.

 • Lage spaarrente: wat nu?

  Door Evi van Lanschot -
  27 november 2017

  Op dit moment krijg je nauwelijks rente op je spaarrekening. Maar je betaalt wel vermogensbelasting over je spaargeld én je hebt te maken met inflatie. Bekijk onze vier tips om meer rendement te krijgen.

 • Zzp’er? Denk aan je oudedagsvoorziening!

  Door Evi van Lanschot -
  17 november 2017

  Omdat je niet in loondienst werkt, bouw je als zzp'er geen pensioen op. Je moet hier dus zelf voor zorgen. Op welke manieren kun je als zzp’er je oudedagsvoorziening regelen? Evi zet de mogelijkheden voor je op een rijtje.

 • Stijgende aandelenkoersen. Uitstappen of niet? Zo voorkom je hoogtevrees!

  Door Evi van Lanschot -
  13 november 2017

  De aandelenmarkten zijn de afgelopen maanden flink gestegen. Sommige beleggers krijgen dan de neiging om hun beleggingen te verkopen en (tijdelijk) uit te stappen. Maar is dit wel verstandig? Hoe voorkom je nu dat je te snel uitstapt? Bekijk onze vier tips.

 • Regeerakkoord 2017: Beleggen? Of je hypotheek aflossen?

  Door Evi van Lanschot -
  26 oktober 2017

  Optimaal gebruik maken van geld dat je over hebt? Sparen is door de lage spaarrente weinig aantrekkelijk. Beleggen of de hypotheek op je huis aflossen zijn misschien betere opties. Maar wat levert nu het meeste op? Die vraag is nu extra actueel door het Regeerakkoord. Een belangrijk voordeel voor huiseigenaren met een afbetaald huis verdwijnt namelijk. 

Archief