Evi verhoogt de spaarrente naar 1,2%

Verhoging spaarrente

Per 26 mei 2023 verhogen wij de rente op uw Evi-spaarrekening naar 1,2%. Naast uw beleggingen kan uw spaargeld ook een aantrekkelijk rendement opleveren. U hoeft niet te kiezen tussen sparen of beleggen, bij Evi kan het allebei. Bij uw Evi beleggingsrekening heeft u ook een spaarrekening. Laat uw geld niet stilstaan op uw betaalrekening, maar laat het voor u werken.

Hoe werkt het?

U kunt eenvoudig geld overboeken naar uw spaarrekening:

  1. Doe een overboeking vanaf uw tegenrekening naar NL63FVLB0226370208, ten name van: Van Lanschot Kempen inzake Evi.
  2. Vermeld in de omschrijving uw Evi rekeningnummer met -02 erachter.
  3. Als u vandaag geld overmaakt conform deze instructies, dan staat het binnen maximaal 2 werkdagen op uw Evi spaarrekening.

Waarom sparen én beleggen?

Om vermogen op te bouwen is een optimale balans tussen sparen én beleggen raadzaam. Het is goed om een buffer op uw spaarrekening aan te houden voor onverwachte uitgaven. Het NIBUD adviseert om 3 - 6 keer uw maandinkomen als buffer op een spaarrekening aan te houden. Over het algemeen geldt dat uw geld, als u dit een langere periode niet nodig heeft, beter kan renderen door te beleggen. U kunt op de lange termijn dus meer rendement behalen, maar uiteraard brengt dit ook meer risico met zich mee. U kunt een deel van uw inleg verliezen.

Gebruik van uw spaargeld

Het geld op uw spaarrekening kunt u dus gebruiken als buffer voor onvoorziene uitgaven. U kunt het ook gebruiken om gemakkelijk periodiek geld naar uw beleggingsrekening te boeken. Dit kan met periodiek beleggen via uw spaarrekening. Uw belegde euro’s krijgen zo alle kans om te renderen en op uw spaarrekening ontvangt u 1,2% rente. Een mooie combinatie.

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Wim

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
  • Totale inleg
  • Doelbedrag
  • Verwachte opbrengst
Wim

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Ton

44.200.82.149