Nieuws

Brexit: 6 maanden uitstel

29 maart 2019 was de datum dat Groot-Brittannië uit de Europese Unie zou stappen. Met of zonder deal. Maar dat gebeurde niet. 

Nieuws

De beurs in 2019

2018 gaat niet als het beste beursjaar ooit in de boeken, dat is geen nieuws. Inmiddels zijn we twee maanden verder in het nieuwe jaar en is er sprake van een stijgende lijn. Evi neemt u mee.

Nieuws

Brexit: wat betekent een no deal?

Dinsdagavond gebeurde wat er al een tijdje aan zat te komen: het Britse Lagerhuis stemde massaal tegen het Brexit-akkoord. No deal dus voorlopig. Wat gaat er nu gebeuren?

Nieuws

Maak kennis met #teamevi

Het zijn spannende weken voor de beachvolleybaldames van #teamevi. Voor Madelein Meppelink en Sanne Keizer spelen deze week het EK Beachvolleybal in eigen land.

Nieuws

Beleggingsvisie 2018

Het begin van een nieuw jaar is weer het moment om vooruit te kijken. Luc Aben, hoofdeconoom Van Lanschot, vertelt in een korte video de beleggingsvisie voor 2018.

Nieuws

Evi wint opnieuw Gouden Stier

Op donderdag 9 november heeft Evi oor de tweede keer op rij de Gouden Stier gewonnen voor beste online vermogensbeheerder. En daar zijn we natuurlijk trots op! 

Nieuws

Beleggingsvisie 2017

Het einde van het beursjaar 2016 nadert. Een goed moment om de balans op te maken en te kijken naar wat de toekomst brengt. U leest er alles over in onze visie voor 2017.

Nieuws

Evi wint Gouden Stier 2016

Evi Beheer heeft op 10 november de Gouden Stier 2016 in de categorie ‘Beste online vermogensbeheerder’ ontvangen. Hier zijn we natuurlijk  onwijs trots op!

Nieuws

Trump wint, markten reageren

Dus toch Trump. Na het Brexit-referendum, nu weer een grote politieke verrassing met internationale gevolgen. Lees Evi's publicatie over Trump.

Nieuws

Brexit: the week after

De Brexit is een kleine week geleden uitgekomen. Wil je weten hoe de deskundige hierover denken en welke maatregelen er zijn genomen in de Evi en Van Lanschot beleggingsportefeuilles?

3.215.186.30