Maak kennis met #teamevi

Het is een spannende week voor de beachvolleybaldames van #teamevi. Voor Madelein Meppelink en Sanne Keizer begint deze week het EK Beachvolleybal in eigen land. Wij volgen de dames op weg naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Tijd voor een eerste kennismaking in ‘The Road to Tokyo’.

'The Road to Tokyo'

Beachvolleybal en beleggen zijn twee verschillende werelden. Toch zijn er meer raakvlakken dan je misschien zou denken. Net als beleggen gaat ook topsport met pieken en dalen, maar het einddoel is voor beide het belangrijkst. Jouw beleggingsdoel is misschien een mooie reis of nieuwe auto. Voor #teamevi is het belangrijkste doel het halen van de Olympische Spelen van 2020 in Tokio.

Benieuwd hoe Meppelink en Keizer toewerken naar hun doel en wat jij hier als belegger van kunt leren? In ‘The Road To Tokyo’ leer je beide dames beter kennen en vertellen ze alles over hun training en voorbereiding op wedstrijden.

#teamevi op het EK Beachvolleybal

Wil jij de dames zelf in actie zien en aanmoedigen op het EK? Meppelink en Keizer spelen hun poulewedstrijden op dinsdag 17 en woensdag 18 juli in Rotterdam.

Op hun blog schrijft #teamevi regelmatig over hun prestaties. Je kunt Meppelink en Keizer ook volgen via Instagram.

100.28.132.102