Beleggen

 • Aantrekkelijk rendement
 • Persoonlijke service
 • Beste online vermogensbeheerder

Waarom beleggen bij Evi van Lanschot?

Evi is uw persoonlijke beleggingscoach. Samen creëren we inzicht in uw financiële situatie, waarna Evi u het werk uit handen neemt. Met online vermogensbeheer bij Evi heeft u altijd inzicht in uw beleggingen en gaat u voor een gedegen rendement. Ook kunt u beleggen met de expertise van Van Lanschot, maar dan online. Waar u ook bent, u heeft Evi altijd bij zich. Uw geld is vrij opneembaar en u kunt gemakkelijk maandelijks inleggen.

Beste online vermogensbeheerder

Evi is in 2020 voor de vijfde keer op rij verkozen door de IEX Gouden Stier tot 'Beste Keuze in de categorie 'Online Vermogensbeheer'.

De kennis om vermogen te laten groeien

Evi van Lanschot begrijpt de beleggingswereld. Haar kennis is gestoeld op bijna drie eeuwen beleggingservaring. U ziet dit terug in Evi’s toekomstbestendige vermogensopbouw.

Uw persoonlijke beleggingscoach

Evi staat voor online vermogensopbouw met persoonlijke aandacht. Onze beleggingscoaches kijken dagelijks mee met hun klanten.

Wat kan beleggen u opleveren?

U wilt graag uw vermogen laten groeien, dat kan natuurlijk op allerlei manieren. Vaak ontstaat de vraag: ga ik sparen of beleggen? Sparen levert met de lage spaarrente weinig op, maar geeft wel zekerheid. Beleggen is onzekerder, maar biedt ook kans op een hoger rendement. Dit kan dus een lastige keuze zijn. Wat past het beste bij uw wensen en financiële situatie? Vul uw gegevens in en bereken wat beleggen u op kan leveren.

 • Bepaal uw doel, doeljaar en doelbedrag
 • Vul uw inleg en het gewenste risico in
 • Pas eventueel uw inleg en risico aan

Beginnen met beleggen

Op het eerste gezicht kan beleggen ontzettend ingewikkeld lijken. Er zijn nogal wat belangrijke begrippen die u misschien niets zeggen. En waar begin je überhaupt met beleggen? Evi neemt u mee in de wereld van beleggen.

Start nu met beleggen bij Evi

Eenvoudig online geld beleggen met Evi als uw beleggingsexpert. Bekijk onze producten en ontdek wat bij u past.

Vermogensbeheer

Met Evi Beheer belegt u op een manier die bij u en uw doelen past. Evi neemt u al het werk uit handen. Instappen vanaf € 10.000.

 • Uitgebreide persoonlijke intake
 • Begeleiding bij bepalen profiel
 • Benut de expertise van Van Lanschot
Ontdek meer over Evi Beheer
Beleggingscoach.png

Wilt u direct contact met een van onze medewerkers? Bel ons dan. Wij helpen u graag, elke werkdag tot 21.00 uur!

0800 - 290 29 00

Beleggen voor uw kind

Wilt u een mooi geldbedrag opzij zetten voor uw kind of kleinkind? Evi informeert u graag over de mogelijkheden!

Beleggen voor uw pensioen

Uw financiele zaken zijn goed op orde. En dat wilt u graag zo houden. Start daarom nu met beleggen voor uw pensioen.

Zakelijk beleggen

Wilt u geld uit uw onderneming apart zetten, zodat u vermogen voor de toekomst opbouwt of de winst goed benut? Dat kan met zakelijk beleggen bij Evi. We bieden ondernemers voor elk doel een oplossing. Of u nou zzp’er bent, of uw eigen BV heeft. Bekijk de mogelijkheden voor ondernemers.

Beleggen in fondsen

Met Evi belegt u in een van de vijf Evi Fondsen. Elk Evi Fonds heeft een eigen verhouding tussen risico en rendement en belegt onderliggend in zo’n 20 zorgvuldig geselecteerde, gespecialiseerde beleggingsfondsen. Met beleggen in beleggingsfondsen brengen we spreiding aan in de portefeuille en verlagen we het risico.

Lees meer over beleggingsfondsen

Duurzaam beleggen

Kiest u ook steeds gerichter voor producten die rekening houden met mens, milieu en maatschappij? Bij Evi vinden we het belangrijk dat de ondernemingen waarin wij beleggen, rekening houden met hun omgeving. Daarom beoordelen we bedrijven en beleggingsfondsen op ESG-criteria. En benaderen we bedrijven actief om hun beleid te verbeteren voor een leefbare wereld. Zo maakt u impact met uw geld. Voor uzelf en voor de toekomstige generaties.

Lees meer over duurzaam beleggen

8.4

 • Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3

  Gemiddelde beoordeling op basis van 425 klantbeoordelingen

  Vier aandachtspunten voordat u gaat beleggen

  Bepaal uw doel en termijn voor beleggen

  Wat wilt u bereiken? Hoeveel geld is er nodig om uw doel te realiseren? En wanneer wilt u dat dit doel bereikt is? Wees helder en realistisch over uw doelstellingen. Misschien belegt u voor uw pensioen, of voor een andere woning op termijn. Of vindt u het simpelweg prettig om vermogen op te bouwen voor de toekomst.

  Bepaal daarnaast hoeveel jaar u nodig heeft om uw beleggingsdoel te bereiken. Die periode wordt ook wel de beleggingshorizon genoemd. Hoe langer deze horizon, hoe langer u de tijd hebt om eventuele tussentijdse dalingen op te vangen. En als u meer tijd hebt om te beleggen, kunt u overwegen uw beleggingsdoel te halen met meer risico. Bij een korte beleggingshorizon, heeft minder risico nemen de voorkeur. 

  Beleg alleen met geld dat u niet op korte termijn nodig hebt. En houd altijd een buffer op een spaarrekening aan voor onvoorziene uitgaven. Zoals voor een wasmachine die stuk gaat.

  Komt uw doel dichterbij? Stuur dan bij. Als u bijvoorbeeld in de buurt komt van uw pensioenleeftijd, neem dan minder risico’s. Zodat uw opgebouwde vermogen niet op het laatste moment in gevaar komt.

  Weeg de voordelen van beleggen af tegen de kosten en risico’s

  Beleggen is een aantrekkelijke manier om op termijn vermogen op te bouwen. Er zijn echter ook kosten en risico’s aan verbonden. Loop geen onnodig risico. Weet om welke risico’s het gaat en of u deze risico’s kunt en wilt dragen. Zo is de waarde van uw beleggingen afhankelijk van deze ontwikkelingen op de financiële markten. Beleggen gaat dus gepaard met tussentijdse koersschommelingen, maar u kunt ook uw inleg verliezen. Deze onzekerheid over rendement en de koersschommelingen moet u zowel financieel als qua gemoedsrust kunnen verwerken. Kunt u koers houden als rendementen tijdelijk tegenvallen?

  Het is aan u om te bepalen of u deze risico’s aanvaardt. Hiertegenover staan ook enkele voordelen. U heeft bijvoorbeeld een hoger potentieel rendement dan bij sparen. Door de lage spaarrentes levert sparen al enige tijd bijna niets meer op. Beleggen heeft de afgelopen jaren een hoger gemiddeld rendement.

  Een hoger potentieel rendement maakt het ook eenvoudiger om uw financiële doelen te halen. Denk aan het opbouwen van een potje om eerder te stoppen met werken, een verre reis te maken of de kinderen te laten studeren.

  Let op: de waarde van uw beleggingen kan fluctueren, in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

  Bepaal welk Evi-product bij u past

  Denk goed na of u het aan- en verkopen van beleggingen in uw portefeuille zelf gaat doen of dat u dat liever uit handen geeft. Particuliere beleggers blijken als gevolg van beleggingsbeslissingen op basis van emotie vaak slechtere resultaten te behalen dan nodig. Bij het uitbesteden moet u goed letten op kosten én op betrouwbaarheid. Is de beleggingsfilosofie van de aanbieder helder en past die bij uw visie en risicobereidheid?

  Onze beleggingsproducten voor u op een rij:

  • Laat Evi uw vermogen beleggen met Evi Beheer
  • Kies uw eigen Evi Fonds met Evi Go
  • Beleggen voor uw kinderen met Evi4Kids
  • Fiscaal vriendelijk beleggen voor later met Evi Pensioen
  Uw geld veilig belegd bij Evi

  Voor de bescherming van uw vermogen kunt u gebruikmaken van verschillende regelingen. Evi valt net als Van Lanschot onder het depositogarantiestelsel, het beleggerscompensatiestelsel en de bescherming van de Wet giraal effectenverkeer.

  De manier waarop uw vermogen wordt beschermd is verschillend. De eerste twee stelsels werken met een vergoeding. Dit betekent dat u bij faillissement van Evi mogelijk in aanmerking komt voor een vergoeding tot een bepaald maximum.

  Kijk voor meer informatie over deze stelsels op vanlanschot.nl

  Benieuwd naar blogs over beleggen?

  Direct contact?

  Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

  Second opinion?

  Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

  Schenken aan uw kindi?

  Wilt u uw kind financieel een stapje verder helpen?  Dat kan door te schenken aan uw kind

  Risico's van beleggen

  Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.