Beleggingsmisverstand: beleggen is moeilijk

U kunt beleggen zo makkelijk of moeilijk maken als u zelf wilt. De een kiest ervoor om zelf allerlei beleggingswebsites uit te pluizen op zoek naar veelbelovende aandelen, terwijl de ander liever zoveel mogelijk aan een expert overlaat. 

Het opbouwen van een evenwichtige beleggingsportefeuille met een goede balans tussen veelbelovende aandelen en obligaties is een hele klus. Sommige beleggingsfirma’s hebben op verschillende continenten grote teams van beleggingsspecialisten die daar dag en nacht mee bezig zijn. Gelukkig hoeft u als belegger niet alles zelf te doen. Sterker nog: u kunt bijna alles overlaten aan een specialist, zodat u geen omkijken meer hebt naar uw portefeuille. Net zoals veel mensen ervoor kiezen om het onderhoud van hun auto over te laten aan een vakgarage, in plaats van zelf te gaan sleutelen. 

Hoe makkelijk wilt u het hebben? 

Als u geen tijd, kennis of zin hebt om zelf een selectie te maken uit alle beschikbare aandelen, obligaties en andere producten, is het raadzaam om via een beleggingsfonds te laten beleggen zoals Evi Beheer of Evi Go. U kiest of u Zeer Defensief, Defensief, Neutraal, Offensief of Zeer offensief wilt beleggen. Uw voorkeur en de fondsbeheerder doen de rest. Zoals het samenstellen van een gespreide portefeuille en slim inspelen op veranderende marktomstandigheden. 

Beleggen bij Evi  

Bij Evi kunt u kiezen voor Evi Beheer of Evi Go.  

Met Evi Beheer wordt u volledig ontzorgt. De experts van Van Lanschot Kempen beleggen voor u. Gespreid en passend bij uw wensen.  

Ontdek Evi Beheer 

Met Evi Go heeft u zelf de touwtjes in handen: U kiest een Evi Fonds en onze experts  beleggen uw inleg.  

Ontdek Evi Go 

Wilt u meer weten over beleggen? Maak dan een afspraak met een van onze vermogenscoaches.  

 

Beleggen kent risico’s, u kunt (een deel van) uw inleg verliezen. Deze tekst is geschreven naar de stand van 01-07-2023 en is geen advies.  

Bekijk ons aanbod
3.215.186.30