Leer de kenner kennen Bart

Bart Moons - Evi van Lanschot

In de serie 'Leer de kenner kennen' spreken we deze maand met Bart Moons (24), vermogenscoach voor de klanten van Evi van Lanschot. Bart is jong en heeft een frisse kijk op de zaken. Naast zijn werk is hij fanatiek bowler. Zo is hij bijna elke vrijdagavond te vinden op de bowlingbaan in Zoetermeer waar hij heel wat strikes op zijn naam heeft geschreven.

Wat doet Bart precies?

Bart werkt sinds 1 september bij Evi als vermogenscoach. Hij houdt ervan om mensen te helpen en vindt het bijzonder om te kunnen bijdragen aan de financiële toekomst van zijn relaties. “De belangrijkste vraag van mijn klanten is doorgaans wat ze met hun spaargeld moeten doen. Ze hebben een mooi vermogen aan de zijlijn staan en willen daar genoeg van overhouden voor bijvoorbeeld hun pensioen en daarnaast wellicht ook een deel schenken aan hun kinderen. Samen bekijken we de financiële situatie en ik schets dan de mogelijkheden die Evi kan bieden. Elk gesprek is anders omdat iedereen anders in het leven staat of in een andere levensfase zit. Dat maakt het extra uitdagend. Als ik de klant heb geholpen met de keuze voor een passende portefeuille, heb ik echt het gevoel dat ik bijdraag aan hun toekomst. Dat geeft voldoening.”.

Persoonlijk en online

“We bieden onze Evi-klanten een hybride dienstverlening. Ze kunnen online alles zelf regelen en we geven tools om dit goed te doen. Daarnaast zijn we ook altijd dichtbij en persoonlijk bereikbaar als klanten dat willen. Dat onderscheidt Evi van anderen. We werken met een team van specialisten, dus niet met een call center. Als een klant specifiek mij wil spreken, dan kan dat. En we zetten zeker geen timer als we in gesprek zijn. We nemen de tijd. En ik merk dat klanten dat enorm waarderen.”.

Actief beheer

“Bij Evi stippelen we de beleggingsstrategie zorgvuldig uit en we kijken altijd naar de lange termijn. We bekijken bij Evi bijvoorbeeld naar een goede instapstrategie en vanzelfsprekend houden wij als vermogensbeheerder alles goed in de gaten. Omdat we heel alert zijn, passen we aan wanneer dat nodig is. En zeker in de huidige situatie met de hoge beurskoersen wereldwijd gaan wij graag het gesprek aan met onze klanten en leggen we bijvoorbeeld uit waarom we nu geen reden zien om onze strategie te wijzigen.”.

Duurzaam

“Wat me ook zo aanspreekt is dat Evi actief met duurzaamheid bezig is. Alle Evi Fondsen zijn duurzaam ingericht en worden hier voortdurend op getoetst. En we sluiten  bedrijven uit die een negatieve invloed hebben op mens, milieu en maatschappij. Dat zeggen we niet alleen, dat doen we ook echt.”.

Tip voor klanten

“Bekijk op tijd welke mogelijkheden er zijn voor de overdracht van uw vermogen naar de volgende generatie. Zeker met het eind van 2021 in zicht moedig ik klanten aan om te kijken of zij nog gebruik kunnen maken van bijvoorbeeld hun schenkingsvrijstellingen.”.

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Wim

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
  • Totale inleg
  • Doelbedrag
  • Verwachte opbrengst
Wim

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Ton

44.200.82.149