Pensioen opbouwen

Wat zijn de risico’s?

Bij het opbouwen van uw pensioen zijn er ook risico’s waar u rekening mee moet houden. Beleggen zonder risico bestaat niet. De waarde van beleggingen schommelt en u loopt het risico uw inleg (deels) te verliezen. Het is belangrijk om u hier bewust van te zijn en uw inleg en beleggingskeuzes hierop af te stemmen.

Ook moet u zich ervan bewust zijn dat de kosten van levensonderhoud stijgen in de loop der tijd. En het kan zo zijn dat u langer leeft dan u verwacht. Zorg er dus voor dat het pensioenvermogen dat u wilt opbouwen voldoende is om ook uw toekomstige kosten te dekken.

Voor meer hulp en uitleg bij het beoordelen van uw persoonlijke situatie, kunt u altijd een financieel adviseur raadplegen. Deze kan u helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen voor uw pensioenplanning. Bij Evi geven we geen advies.

Financial Advisor

Maak kennis met Evi Pensioenbeleggen

Wilt u zelf uw pensioenpotje opbouwen? Ontdek wat Evi Pensioenbeleggen voor u kan betekenen.

Ontdek Evi Pensioenbeleggen

Man Beker (1)

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

3.238.121.7