Evi Beheer

Online vermogensbeheer met persoonlijke aandacht

 • Benut de expertise van Evi van Lanschot
 • Financieel rendement en duurzaamheid: een winnende combinatie
 • Persoonlijke aandacht voor úw vermogen

Online vermogensbeheer met persoonlijke aandacht

U heeft hard gewerkt om uw vermogen op te bouwen, en u weet dat beleggen niet zonder risico's is. Dus geeft u de zorg voor uw vermogen niet zomaar uit handen. Wanneer u kiest voor Evi wordt uw vermogen belegd met de expertise die voortkomt uit meer dan 280 jaar ervaring in vermogensbeheer. Met de persoonlijke aandacht die uw vermogen verdient én de flexibiliteit van online. Aan beleggen zijn uiteraard ook kosten verbonden.

Hoe werkt beleggen met Evi Beheer?

Starten met Evi Beheer regelt u in 3 eenvoudige stappen en volledig online. Indien gewenst kunt u elk moment contact opnemen met een vermogenscoach.

 

1. Bepaal uw beleggingsprofiel

1. Bepaal uw beleggingsprofiel

Op basis van 15 vragen inventariseren we uw beleggingswensen en uitgangspunten, en ontvangt u een beleggingsvoorstel. Komt u er niet uit? Onze vermogenscoaches helpen u graag.

2. Open een rekening

2. Open een rekening

Wanneer u tevreden bent met het beleggingsvoorstel opent u gemakkelijk online een rekening. Na controle openen we direct een beleggingsrekening met een daaraan gekoppelde spaarrekening. Na activatie doet u met iDEAL of een bankoverschrijving uw inleg.

3. Wij gaan voor u aan de slag

3. Wij gaan voor u aan de slag

Ons team van experts gaat aan de slag voor u om uw vermogen op lange termijn zo goed mogelijk te laten renderen. Periodiek bepalen we of u nog op koers ligt om uw doelstellingen te halen. En heeft u in de tussentijd vragen? Dan kunt u 5 dagen per week bellen met onze vermogenscoaches.

Hoe werkt beleggen met Evi Beheer?

Starten met Evi Beheer regelt u in 3 eenvoudige stappen en volledig online. Indien gewenst kunt u elk moment contact opnemen met een vermogenscoach.

Bepaal uw beleggingsprofiel

Bepaal uw beleggingsprofiel

Op basis van 15 vragen inventariseren we uw beleggingswensen en uitgangspunten, en ontvangt u een beleggingsvoorstel. Komt u er niet uit? Onze vermogenscoaches helpen u graag.

Open een rekening

Open een rekening

Wanneer u tevreden bent met het beleggingsvoorstel opent u gemakkelijk online een rekening. Na activatie doet u met iDEAL of een bankoverschrijving uw inleg.

Wij gaan voor u aan de slag

Wij gaan voor u aan de slag

Ons team van experts gaat aan de slag voor u om uw vermogen op lange termijn zo goed mogelijk te laten renderen. Periodiek bepalen we of u nog op koers ligt om uw doelstellingen te halen. En heeft u in de tussentijd vragen? Dan kunt u 5 dagen per week bellen met onze vermogenscoaches.

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

90%

Van onze klanten beveelt ons aan

Op klantenvertellen.nl

Onze klanten geven ons gemiddeld een 8,3

Bereken wat Evi Beheer u kan opleveren

Met Evi Beheer streven we naar een aantrekkelijk rendement voor de lange termijn. Benieuwd wat het in uw situatie kan opleveren? Maak hier een berekening.

 • Selecteer uw doel, looptijd en bedrag
 • Bepaal uw gewenste inleg en risico
 • Wij berekenen de haalbaarheid
Kader Haalbaar

Evi helpt u graag op weg. Van geld naar vermogen.

Hoe u met geld omgaat is iets persoonlijks. Evi van Lanschot begrijpt dit. U wilt zeker weten dat iemand uw ambitie deelt. Met de juiste expertise. Daarom helpt Evi u graag op weg.

Benieuwd of u nog goed zit met uw vermogen? Vraag dan nu een vrijblijvende second opinion aan bij Wim of een van onze andere vermogenscoaches.

Wim R

 

 

Focus op duurzaamheid

Met het vermogen dat u belegt bij Evi van Lanschot willen we een positieve bijdrage leveren aan een leefbare toekomst. We focussen ons op de thema’s waar we het best in staat zijn om een zinvolle bijdrage te leveren:

 1. Klimaat en biodiversiteit
 2. Slimme en circulaire economie
 3. Langer gezonder leven

Zo maakt uw vermogen het verschil

Pexels Janko Ferlic 1083502
7,5miljard

€7,5 miljard

aan vermogen in Nederland toevertrouwd.

Finner waardeert Evi van Lanschot met 5 sterren

Welk rendement heeft Evi Beheer opgeleverd?

Het beleggingsbeleid van Evi Beheer is gericht op stabiele vermogensgroei. Daarmee streven we naar een aantrekkelijk rendement op de lange termijn. Hiernaast ziet u de rendementen van de Evi Beheer profielen van de afgelopen 5 jaar.

Evi toont u het rendement op beleggingen na aftrek van dienstverleningskosten. De indirecte kosten zitten verwerkt in de koers van de beleggingsfondsen. De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

 

Uitgebreide informatie over rendementen

 

{{item[1]}}

{{ item[2]}} risico

Maak kennis met de Evi app

Altijd en overal veilig toegang tot uw Evi rekening met de Evi app. 

In de Evi App:

 • Ziet u in een oogopslag uw vermogensontwikkeling
 • Doet u met gemak een storting via iDeal
 • En bent u altijd op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen
Ontdek de Evi App
Ev Screenshot App 1 Start Black

Geïnteresseerd? Wilt u graag meer weten over Evi Beheer?

Mail me het introductiepakket

Scherpe tarieven

Aan beleggen zijn natuurlijk ook kosten en risico's verbonden. Voor Evi beheer betaalt u een scherp tarief dat varieert per profiel waarin u belegt. De in de tabel genoemde percentages zijn gemiddelde totale jaarlijkse kosten, opgebouwd uit Kosten van de dienstverlening en Kosten van de beleggingen. Het aanhouden van de aan de beleggingsrekening gekoppelde spaarrekening is kosteloos.

 • Beleggingsprofiel Totale jaarlijkse kosten
 • Zeer Defensief 0,94%
 • Defensief 1,06%
 • Neutraal 1,13%
 • Offensief 1,17%
 • Zeer Offensief 1,23%

De meestgestelde vragen over Evi Beheer

Hoe presteert Evi van Lanschot vergeleken met andere aanbieders?
Wij werken aan een aantrekkelijk rendement voor de lange termijn. Niet voor niets heeft IEX Evi van Lanschot verkozen tot Beste Keuze online vermogensbeheer met het beste 5 jaarsrendement. Lees hier meer over bij IEX.nl. U kunt de rendementsvergelijking zelf doen op finner.nl.
Wat betaal ik voor Evi vermogensbeheer?
Bij Evi Beheer betaalt u een scherp tarief dat varieert per profiel waar u in belegt. Wij zijn niet de goedkoopste, maar we zijn zeker gunstig in vergelijking tot het marktgemiddelde. Wilt u een vergelijking maken? Dan kunt u een kijkje nemen op finner.nl. En het gaat niet alleen om de kosten, het gaat ook om wat u daarvoor krijgt zoals goede dienstverlening en een aantrekkelijk rendement op lange termijn. Bij ons staat persoonlijke aandacht voor uw vermogen voorop. In deze tijd, waarin steeds meer gedigitaliseerd wordt, is het een geruststellend idee dat er echte mensen voor u aan het werk zijn. Met wie u 5 dagen per week contact op kunt nemen.
Krijg ik een persoonlijk aanspreekpunt bij Evi Beheer?

Als u meer dan €100.000 belegt, krijgt u een persoonlijk aanspreekpunt waarmee u ook terecht kunt met bredere financiële vragen. En dat niet alleen, u krijgt ook toegang tot een uitgebreider pakket van Van Lanschot Kempen diensten. Meer weten? Maak een afspraak. En vanaf €10.000 staat ons team van beleggingscoaches voor u klaar. 5 dagen per week.

Kan ik tussentijds mijn geld opnemen?

Met Evi Beheer kunt u op elk moment van de dag de opdracht geven om uw geld te onttrekken. Met één druk op de knop. En u kunt natuurlijk ook elk moment bijstorten of automatisch periodiek inleggen. Dat gaat heel eenvoudig in de Evi App. U bent volkomen flexibel en u zit zelf aan het stuur.

Vanaf welk bedrag kan ik beleggen in Evi Beheer?
Evi Beheer is toegankelijk als u vanaf €10.000 wilt beleggen. En wanneer u meer dan €100.000 bij ons belegt dan komt u in aanmerking voor extra voordeel, zoals een eigen aanspreekpunt.
Hoe leg ik geld in op mijn spaarrekening?

U kunt via een bankoverschrijving geld overboeken naar uw rekening. Volg hierbij de volgende stappen:

 • Doe een overboeking vanaf uw betaalrekening naar NL63FVLB0226370208, ten name van: Van Lanschot Kempen inzake Evi.
 • Vermeld in de omschrijving uw Evi rekeningnummer met -02 erachter
 • Rond uw overboeking af en binnen twee werkdagen staat het op uw Evi spaarrekening
Hoe wordt de rente berekend en wanneer ontvang ik rente?

Op basis van de hoogte van uw spaarsaldo en het rentetarief rekenen wij iedere dag uit hoeveel de rente over uw spaarsaldo voor die dag is. In het begin van het eerste kwartaal of bij het opzeggen van uw rekening, verrekenen wij deze rente met uw spaarsaldo.

Valt mijn spaarsaldo onder het depositogarantiestelsel (DGS)?

Ja, het spaargeld op uw beleggingsrekening bij Evi van Lanschot valt onder het depositogarantiestelsel. Het depositogarantiestelsel garandeert dat u uw spaargeld of een deel daarvan terugkrijgt indien wij failliet gaan. Het bedrag dat u terugkrijgt is maximaal €100.000 per klant per bank. Bij een en/of rekening heeft u samen tot €200.000 aan bescherming. Hebt u meerdere rekeningen bij Van Lanschot Kempen? Dan valt de som van uw spaartegoeden tot maximaal €100.000 per rekeninghouder onder het depositogarantiestelsel.

Duurzaamheidsinformatie

1. Duurzaamheidsinformatie Evi Beheer

In dit onderstaand document treft u de volgende informatie aan:

 • Samenvatting
 • Geen duurzame beleggingsdoelstelling
 • Ecologische of sociale kenmerken van het financiële product
 • Beleggingsstrategie
 • Aandeel beleggingen
 • Monitoring ecologische of sociale kenmerken
 • Methodologieën
 • Databronnen en -verwerking
 • Methodologische en databeperkingen
 • Due diligence
 • Engagementbeleid

Duurzaamheidsinformatie Evi Beheer (PDF)

 

2. Informatie over hoe Evi Beheer ecologische of sociale kenmerken of een combinatie van die kenmerken promoot

Het percentage duurzame beleggingen in bovenstaande documenten wijkt af van het getoonde percentage in het prospectus van de Evi Fondsen. Het prospectus van de Evi Fondsen wordt binnenkort aangepast zodat de percentages overeenkomen.

 

3. Duurzaamheidsrapportage

In onderstaande documenten treft u de model duurzaamheidsrapportage voor de Evi Beheer beleggingsprofielen aan. Bij deze rapportages is gebruik gemaakt van een gemiddelde portefeuilleomvang van € 50.000.Wilt u ons persoonlijk spreken?

Heeft u ergens vragen over? Onze vermogenscoaches staan klaar om met u te sparren of u te begeleiden bij uw keuze.

 

 • Uw financiële doelen bespreken
 • Vragen over uw beleggingsvoorstel
 • Begeleiding bij klant worden
Wim R

“Wij komen graag met u in contact. Bel ons, elke werkdag van 08.30 tot 21.00 uur." Wim Ravestein, vermogenscoach.

0800 290 29 00

Haalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
 • Totale inleg
 • Doelbedrag
 • Verwachte opbrengst
Wim Cirkel

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten. Lees meer

Verder is het belangrijk te weten dat:

 • Als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
 • U uw toestemming op elk moment kunt intrekken
 • U in ons privacy statement op onze website kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,94%, defensief 1,06%, neutraal 1,13%, offensief 1,17%, zeer offensief 1,23%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Introductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Door op deze knop te klikken geef ik Evi van Lanschot toestemming om mijn persoonsgegevens op te slaan en via telefoon en/of e-mail contact met me op te nemen voor meer informatie over haar producten en diensten.

Verder is het belangrijk te weten dat:

1. als wij meer informatie van u nodig hebben, wij u altijd uitleggen waarom wij deze gegevens nodig hebben;
2. u uw toestemming op elk moment kunt intrekken;
3. u in ons Privacy Statement op onze website (www.evivanlanschot.nl/privacy) kunt lezen hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u uit kunt oefenen.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

100.28.132.102