Overstappen van vermogensbeheerder

Overstapservice

Bij het overstappen van aanbieder denkt u waarschijnlijk aan uw zorgverzekering of uw energieleverancier. Die overstap maken de meeste mensen om geld te besparen. En dat kan inderdaad flink geld schelen. Hoewel bijna 20% van de Nederlandse huishoudens doorheeft dat wisselen van energieleverancier voordelig is voor de portemonnee, is dat bij beleggingen minder gebruikelijk. Terwijl overstappen met uw beleggingen verschillende voordelen kan bieden. Het effect van jaarlijkse kosten kan namelijk een flinke impact hebben op uw resultaten. Maar naast de kosten zijn er meer redenen om de overstap te maken.

  • Bent u niet tevreden over de begeleiding die u krijgt?
  • Wilt u een slimme combinatie van online mogelijkheden en persoonlijke service?
  • Draagt het beleggingsbeleid niet of onvoldoende bij aan uw visie op verantwoord beleggen?

Misschien speelt u al langer met het idee om over te stappen. Veel mensen laten zich tegenhouden door het vooruitzicht van al die formaliteiten. Tig formulieren, handtekeningen en vooral veel gedoe. Maar dat valt dankzij de handige Overstapservice van Evi van Lanschot reuze mee!

Dit doet de Overstapservice van Evi voor u

Overstappen naar Evi is simpel dankzij de Overstapservice. Maak een belafspraak of bel zelf en wij begeleiden u persoonlijk en eenvoudig door het traject. Wilt u overstappen naar Evi? Dit mag u sowieso verwachten:

  • Persoonlijke begeleiding bij het openen van de juiste beleggingsrekening bij Evi
  • Hulp bij de verkoop van uw huidige beleggingen
  • Vergoeding van de bij de verkoop gemaakte transactiekosten tot € 25 per fondsregel met maximum van € 500 per (nieuwe) klant. Bekijk de actievoorwaarden.
  • Persoonlijke nazorg na afronding van uw overstap.

In plaats van het overboeken van uw bestaande beleggingen, helpt Evi u bij de verkoop van uw bestaande beleggingen. Hiermee versnellen we uw start bij Evi en begint u met een schone lei.

Waarom naar Evi overstappen?

De meeste mensen die overstappen naar Evi vinden het een fijn idee dat Evi uit de 280 jaar oude Van Lanschot-familie komt. Onze kennis komt van de experts bij Van Lanschot. Met Evi maken we die kennis online toegankelijk tegen scherpe tarieven. Laten beleggen neemt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen.

Vermogensbeheer bij Evi is dichtbij, we zijn goed bereikbaar. U kunt ons op werkdagen van 8:30 tot 21:00 uur bellen en krijgt dan een van Evi's beleggingscoaches aan de lijn. We denken mee en begeleiden u naar een passend beleggingsprofiel. En trouwens, in 2018 werd Evi verkozen tot Gouden Stier Beste Keuze. Daar zijn we best een beetje trots op. Benieuwd naar wat klanten vinden? Lees de ervaringen bij Evi van Lanschot.

100.28.132.102