Overstappen van vermogensbeheerder

Overstapservice

Bij het overstappen van aanbieder denkt u waarschijnlijk aan uw zorgverzekering of uw energieleverancier. Die overstap maken de meeste mensen om geld te besparen. En dat kan inderdaad flink geld schelen. Hoewel bijna 20% van de Nederlandse huishoudens doorheeft dat wisselen van energieleverancier voordelig is voor de portemonnee, is dat bij beleggingen minder gebruikelijk. Terwijl overstappen met uw beleggingen verschillende voordelen kan bieden. Het effect van jaarlijkse kosten kan namelijk een flinke impact hebben op uw resultaten. Maar naast de kosten zijn er meer redenen om de overstap te maken.

  • Bent u niet tevreden over de begeleiding die u krijgt?
  • Wilt u een slimme combinatie van online mogelijkheden en persoonlijke service?
  • Draagt het beleggingsbeleid niet of onvoldoende bij aan uw visie op verantwoord beleggen?

Misschien speelt u al langer met het idee om over te stappen. Veel mensen laten zich tegenhouden door het vooruitzicht van al die formaliteiten. Tig formulieren, handtekeningen en vooral veel gedoe. Maar dat valt dankzij de handige Overstapservice van Evi van Lanschot reuze mee!

Dit doet de Overstapservice van Evi voor u

Overstappen naar Evi is simpel dankzij de Overstapservice. Maak een belafspraak of bel zelf en wij begeleiden u persoonlijk en eenvoudig door het traject. Wilt u overstappen naar Evi? Dit mag u sowieso verwachten:

  • Persoonlijke begeleiding bij het openen van de juiste beleggingsrekening bij Evi
  • Hulp bij de verkoop van uw huidige beleggingen
  • Vergoeding van de bij de verkoop gemaakte transactiekosten tot € 25 per fondsregel met maximum van € 500 per (nieuwe) klant. Bekijk de actievoorwaarden.
  • Persoonlijke nazorg na afronding van uw overstap.

In plaats van het overboeken van uw bestaande beleggingen, helpt Evi u bij de verkoop van uw bestaande beleggingen. Hiermee versnellen we uw start bij Evi en begint u met een schone lei.

Waarom naar Evi overstappen?

De meeste mensen die overstappen naar Evi vinden het een fijn idee dat Evi uit de 280 jaar oude Van Lanschot-familie komt. Onze kennis komt van de experts bij Van Lanschot. Met Evi maken we die kennis online toegankelijk tegen scherpe tarieven. Laten beleggen neemt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen.

Vermogensbeheer bij Evi is dichtbij, we zijn goed bereikbaar. U kunt ons op werkdagen van 8:30 tot 21:00 uur bellen en krijgt dan een van Evi's beleggingscoaches aan de lijn. We denken mee en begeleiden u naar een passend beleggingsprofiel. En trouwens, in 2018 werd Evi verkozen tot Gouden Stier Beste Keuze. Daar zijn we best een beetje trots op. Benieuwd naar wat klanten vinden? Lees de ervaringen bij Evi van Lanschot.

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Wim

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
  • Totale inleg
  • Doelbedrag
  • Verwachte opbrengst
Wim

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Ton

34.239.152.207