Welkom bij de Nationale Pensioencompetitie

De nationale pensioencompetitie is een spel dat Evi van Lanschot in samenwerking met WijPensioen heeft opgezet. Behaal het beste pensioen en maak kans op een "tussenpensioen".

Wat is de Nationale Pensioencompetitie?

Wellicht koppelt u de woorden ‘saai’, ‘ingewikkeld’ en ‘dat komt later wel’ aan uw pensioen. Maar wat nou als u door het spelen van ons spel pensioen opeens leuk gaat vinden? En spelenderwijs leert over uw pensioen mogelijkheden?

Dat kan met de Nationale Pensioencompetitie! Een leuk online spel waarin u spelenderwijs leert hoe pensioen werkt door tijdens je levensloop keuzes te maken. Uw keuzes bepalen de hoogte van uw pensioenbedrag aan het einde van het spel.

Van 3 november tot 17 november 2023 maakt u kans een fantastisch "tussenpensioen" te winnen.

Lees hoe u kans maakt en speel het spel

Pensioenspel Laptop

Hoe werkt het spel?

Start en doel

Start en doel

U begint op uw 27e levensjaar en start met een fictief inkomen van € 30.000 per jaar. Het doel is om een solide financiële basis te leggen voor uw pensioen. Het spel eindigt wanneer u met de leeftijd van 67 uw pensioenleeftijd bereikt. U streeft naar een zo goed mogelijk pensioen.

Spelverloop

Spelverloop

Tijdens het spel, oftewel uw levensloop, krijgt u kanskaarten. Dit kunnen mee- en tegenvallers zijn. Net als in het echte leven. Het resultaat is afhankelijk van uw keuzes tijdens uw levensloop. Hoe beter uw keuzes, hoe beter uw pensioen.

 

 

Voor meer gedetailleerde uitleg en spelregels, verwijzen we uw graag naar de volledige speluitleg.

Hoe maak ik kans op een tussenpensioen?

De scores worden bijgehouden in een klassement. De winnaar van de Nationale Pensioencompetitie is degene die erin slaagt het hoogste percentage van zijn of haar pensioen streefinkomen te bereiken. Deze speler, de nummer twee en de nummer drie winnen een ‘Tussenpensioen’:

1e prijs: Een hotelbon ter waarde van € 750 

2e prijs: Een hotelbon ter waarde van € 500  

3e prijs: Een hotelbon ter waarde van € 250

Still 1 Zonder Evi

Hoe kan ik meespelen?

Meedoen is simpel. Registreer uzelf op de Nationale Pensioencompetitie, en speel het spel. Veel succes met het opbouwen van uw droompensioen!

Ik doe mee!

 

Let op: het spel is alleen te spelen op een tablet, laptop of desktop computer. En helaas niet op een mobiele telefoon, noch als ouderwets bordspel.

Spelregels:  

  • U kunt het spel spelen zo vaak als u wilt
  • De beste 3 spelers ontvangen een prijs 
  • De pensioencompetitie is een fictief spel. De informatie die wordt gegeven, is een versimpelde weergave van de werkelijkheid. Bedragen kunnen daardoor afwijken van de wettelijke bedragen en de rendementen zijn fictief.
  • De Nationale Pensioencompetitie is van 3 november tot en met 17 november 2023

Lees hier de algemene voorwaarden

Het spel is bedoeld om meer te leren over pensioen. Maar we willen u er wel op wijzen dat de rendementen, risico's, de bedragen en regelgeving die in dit spel worden weergegeven fictief zijn. De informatie die hier wordt gegeven, is een versimpelde weergave van de werkelijkheid. Bedragen kunnen daardoor afwijken van de wettelijke bedragen en de rendementen zijn fictief. Pensioen, fiscale mogelijkheden en eventuele voordelen zijn afhankelijk van uw individuele omstandigheden. Deze kunnen in de toekomst wijzigen. Wij geven geen pensioen of fiscaal advies. Raadpleeg daarvoor een financieel adviseur. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Bij beleggen kunt u (een deel) van uw inleg verliezen. Zorg dat u op de hoogte bent van de risico's.

3.238.121.7