Per 5 december 2023 verhogen wij de rente op uw Evi-spaarrekening naar 2,5%. Naast uw beleggingen kan uw spaargeld ook een aantrekkelijk rendement opleveren. U hoeft niet te kiezen tussen sparen of beleggen, bij Evi kan het allebei. Bij uw Evi beleggingsrekening heeft u ook een spaarrekening. Laat uw geld niet stilstaan op uw betaalrekening, maar laat het voor u werken.

Hoe werkt het?

U kunt eenvoudig geld overboeken naar uw spaarrekening:

  1. Doe een overboeking vanaf uw tegenrekening naar NL63FVLB0226370208, ten name van: Van Lanschot Kempen inzake Evi.
  2. Vermeld in de omschrijving uw Evi rekeningnummer met -02 erachter.
  3. Als u vandaag geld overmaakt conform deze instructies, dan staat het binnen maximaal 2 werkdagen op uw Evi spaarrekening.

Waarom sparen én beleggen?

Om vermogen op te bouwen is een optimale balans tussen sparen én beleggen raadzaam. Het is goed om een buffer op uw spaarrekening aan te houden voor onverwachte uitgaven. Het NIBUD adviseert om 3 - 6 keer uw maandinkomen als buffer op een spaarrekening aan te houden. Over het algemeen geldt dat uw geld, als u dit een langere periode niet nodig heeft, beter kan renderen door te beleggen. U kunt op de lange termijn dus meer rendement behalen, maar uiteraard brengt dit ook meer risico met zich mee. U kunt een deel van uw inleg verliezen.

Gebruik van uw spaargeld

Het geld op uw spaarrekening kunt u dus gebruiken als buffer voor onvoorziene uitgaven. U kunt het ook gebruiken om gemakkelijk periodiek geld naar uw beleggingsrekening te boeken. Dit kan met periodiek beleggen via uw spaarrekening. Uw belegde euro’s krijgen zo alle kans om te renderen en op uw spaarrekening ontvangt u 2,5% rente. Een mooie combinatie.

Wilt u ons persoonlijk spreken?

Hebt u ergens vragen over? Onze vermogenscoaches staan klaar om met u te sparren of u te begeleiden bij uw keuze.

Maak nu vrijblijvend een afspraak

Gerelateerd

Geldzaken

Meer sparen? Check je savings rate

Je spaart elke maand een flink bedrag. Goed bezig of niet? Niet hoeveel je spaart is belangrijk, maar hoeveel je spaart ten opzichte van je inkomen. Evi vertelt je hier meer over!

3.215.186.30