Evi’s maandupdate juli 2018

Lees alles over de hoogtepunten van juli. We blikken terug, we kijken vooruit en delen de belangrijkste zaken over uw beleggingen bij Evi.

Terugblik: Evi’s maandupdate juli

Aandelen

 • Wereldwijd liepen aandelenkoersen in juli met 2,8% op (in euro’s).
 • De aandelen in de VS lieten de grootste stijging zien van 3,3%. Dit gesteund door de goede kwartaalcijfers van bedrijven.
 • Maar ook Europa en de opkomende landen lieten een mooi rendement zien van respectievelijk 3,1% en 2,0%

Obligaties

 • Obligatiemarkten kenden een rustige maand in juli.
 • De goede bedrijfscijfers deden de bedrijfsleningen goed. Bedrijfsobligaties gaven een rendement van +0,3%. 
 • Staatsobligaties van opkomende landen herstelden van de turbulentie over de afgelopen maanden; +2,6%.

Overig

 • Goud lag door het positieve sentiment op markten onder druk.
 • Europees vastgoed ging in het positieve sentiment op de aandelenmarkten mee.

Zo helpt u uw kinderen financieel op weg

Een studie of een eerste huis kopen; het kost allemaal veel geld. Hoe fijn is het daarom als u uw zoon of dochter later financieel op weg kunt helpen met een mooi spaarpotje? Evi vertelt waar u aan moet denken als u gaat sparen of beleggen voor uw kind.

> Bekijk Evi's tips

Rendement in 2018

De grafiek toont de waardeontwikkeling van de vijf beleggingsprofielen die Evi hanteert. U ziet hoe een inleg van 100 euro zich van 1 januari t/m 31 juli 2018 – na aftrek van kosten – ontwikkeld heeft. Uw eigen waardeontwikkeling ziet u uiteraard terug in de Evi App of online rekeningomgeving.

De waarde van uw belegging kan fluctueren. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst.

Vraag aan Evi:

Kan ik beter mijn hypotheek aflossen of beleggen?

Dat is helemaal aan u. Als u meer wilt doen met geld dat u overheeft, zijn beleggen en het aflossen van uw hypotheek een optie. Voor beide valt iets te zeggen, maar houd wel rekening met een aantal zaken. Evi vertelt waar je op moet letten.

Eenvoudig zelf beleggen met Evi Go

 Evi Go is het nieuwe beleggingsproduct van Evi. Met Evi Go beleg je in drie eenvoudige stappen. Hoe werkt het?

 • 1. Kies eenvoudig uit een van de 5 fondsvarianten van Evi Go. Bepaal zelf welk fonds bij jouw situatie en wensen past.
 • 2. Bepaal je inleg. Instappen kan al vanaf € 1.000.
 • 3. Evi belegt je inleg in de door jou gekozen variant.

  Houd er rekening mee dat er risico’s en kosten verbonden zijn aan beleggen.

#teamevi Europees kampioen!

In eigen land, voor eigen publiek Europees kampioen worden. Dat klinkt bijna als een droom. Voor de beachvolleybaldames van #teamevi werd die droom werkelijkheid. Vorige maand werden Sanne Keizer en Madelein Meppelink in Nederland Europees kampioen.

Het EK-goud is het eerste succes van hopelijk nog veel meer moois op weg naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokio. Evi volgt Keizer en Meppelink op die reis en vierde de overwinning samen met de dames.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.