Evi wint Gouden Stier 2016

'Oscars van de beleggingswereld' uitgereikt

Evi van Lanschot heeft gisteravond de Gouden Stier voor beste online vermogensbeheerder gewonnen. Evi verdiende het felbegeerde beeldje volgens de jury vooral vanwege de scenario-
analyses van de ontwikkeling van het vermogen, de uitgebreide kwartaaloverzichten en de heldere en begrijpelijke communicatie voor beginnende beleggers.

In de categorie online vermogensbeheerder moest Evi het opnemen tegen vier genomineerden: Axento, KNAB, Pritle en Rabobank. Evi scoorde veel punten op organisatie gezien het langere trackrecord, dat de doorslag gaf voor de jury.

Richard Bruens, algemeen directeur Private Banking en lid van de Executive Board van Van Lanschot: “We zijn trots dat wij de Gouden Stier 2016 voor beste online vermogensbeheerder hebben gekregen. Deze prijs is een prachtige bevestiging van het feit dat we onderscheidend zijn op het gebied van online beleggingsdienstverlening. Evi maakt de kennis van een private bank ook beschikbaar voor online beleggers. Mensen die geen beleggingsexpert zijn, maar wel op een makkelijke en overzichtelijke manier meer rendement uit hun vermogen willen halen. En dat we daarmee op de goede weg zijn, bleek al uit het hoge waarderingscijfer van onze klanten, maar nu ook uit deze prijs."

Over de Gouden Stier

De Gouden Stier is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een felbegeerde, onafhankelijk gejureerde trofee voor beleggingsproducten en -diensten. De prijzen worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven en producten die zich onderscheiden in hun beleid, communicatie, dienstverlening of productaanbod voor particuliere beleggers. Het initiatief wordt ondersteund door de grote beleggingssites van Nederland: Belegger.nl, IEX.nl, DeBeurs.nl en EuroBench.com.

3.230.143.213