Evi verkozen tot Beste Keuze 2019

Evi is voor de vierde keer op rij verkozen door de IEX Gouden Stier tot 'Beste Keuze 2019' in de categorie 'Online Vermogensbeheer'. Elk jaar selecteert een onafhankelijke vakjury van de IEX Gouden Stier de beste keuzes in verschillende categorieën waaronder online vermogensbeheer.

Beste Keuze online vermogensbeheer 2019

Al twee jaar op rij won Evi de Gouden Stier in deze categorie met Evi Beheer. Vorig jaar werd Evi beloond met de titel Beste Keuze. Uiteraard zijn we erg trots op de nominatie en hopen we het felbegeerde beeldje voor de derde keer binnen te halen.

Evi Beheer

In voorgaande jaren won Evi Beheer de prijs vanwege de scenario-analyses tool, de uitgebreide kwartaaloverzichten en de heldere en begrijpelijke communicatie voor beginnende beleggers.

Uitreiking Gouden Stier

De Gouden Stier is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een felbegeerde, onafhankelijk gejureerde trofee voor beleggingsproducten en -diensten. Dit jaar wordt de prijs 7 november uitgereikt. In de verschillende categorieën worden Gouden Stieren uitgereikt aan bedrijven en producten die zich onderscheiden in hun beleid, communicatie, dienstverlening of productaanbod voor particuliere beleggers. Het initiatief wordt ondersteund door de grote beleggingssites van Nederland: Belegger.nl, IEX.nl, DeBeurs.nl en EuroBench.com.

3.215.186.30