Evi wint opnieuw Gouden Stier

'Oscars van de beleggingswereld' uitgereikt

Op donderdag 9 november heeft Evi voor de tweede keer op rij de Gouden Stier gewonnen voor beste online vermogensbeheerder. En daar zijn we natuurlijk trots op! We mochten de award aannemen tijdens een feestelijke uitreiking in de Posthoornkerk in Amsterdam.

Evi verdiende ‘de Oscar van de beleggingswereld’ volgens de jury vooral vanwege de transparantie en de duidelijke communicatie. Wat verder de doorslag gaf was het feit dat Evi zich ten opzichte van het vorig jaar weer verder heeft verbeterd op het gebied van klantgerichte dienstverlening.

Wim Nieuwenhuijse, algemeen directeur van Evi: ”We vinden het een enorme eer dat we voor de tweede keer op rij verkozen zijn tot beste online vermogenbeheerder. Het team van Evi is enorm gedreven om beleggen voor iedereen bereikbaar te maken. Door het eenvoudig te maken. En transparant. Dat stopt niet vandaag. Daar blijven we dag in dag uit mee bezig.”

In de categorie beste online vermogensbeheerder moesten we het opnemen tegen vier genomineerden: Axento, Doelbeleggen, Hof Hoorneman Bankiers en Nationale Nederlander.

Over de Gouden Stier

De Gouden Stier is de meest felbegeerde award voor beleggingsproducten en -diensten voor de particuliere beleggersmarkt. De prijzen worden jaarlijks door een onafhankelijke jury uitgereikt aan bedrijven en producten die zich onderscheiden in hun beleid, communicatie, dienstverlening of productaanbod. De awards moeten de Nederlandse beleggingsmarkt overzichtelijker en toegankelijker maken en daarmee beleggers handvatten geven om de juiste beleggingsbeslissingen te nemen. De Gouden Stier is een initiatief van Belegger.nl en IEX.nl en maakt gebruik van de expertise van AF Advisors, Beleggingsmatch en Finno.nl.

3.230.143.213