Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

Nieuwe Evi campagne: Iedereen verdient Evi

Vandaag lanceert Evi haar nieuwe campagne 'Iedereen verdient Evi'. Met deze campagne legt Evi uit dat iedereen kan beleggen, ook jij! Je hoeft het alleen nog maar te willen. Open je als nieuwe klant tussen 1 september t/m 31 oktober 2017 een Evi-rekening? Dan krijg je nu tijdelijk € 50 startgeld bij een minimale inleg van € 1.000.*

Beleggingsexpertise en gemak van Evi

De nieuwe campagne laat zien dat beleggen niet alleen is voor mensen die er veel van af weten. Bij Evi hoef je geen inhoudelijke beleggingskennis te hebben. Met ruim 280 jaar aan kennis van Van Lanschot, doet Evi het beleggen namelijk voor je. Evi houdt 24 uur per dag je beleggingen in de gaten. En jij hebt 24 uur per dag toegang tot onze beleggingsexpertise. Want onze app installeer je gewoon op je telefoon. En daarmee heb je een eigen beleggingsadviseur in je tas! Zo beleg je met Evi makkelijk tussen twee smileys door.

Beleggen laagdrempelig maken

Ook laat de campagne zien dat beleggen niet alleen voor de rijkste mensen is. Je hoeft geen zeilboot te kunnen betalen om te gaan beleggen, want je stapt al in vanaf € 1.000. Bij Evi krijg je de kennis van Van Lanschot, maar niet de kosten.

Leestips van Evi