Webinar Luc Aben: wat brengt het komende kwartaal?

Webinar

Het eerste kwartaal in 2019 verliep soepel. We zagen een mooi herstel ten opzichte van het einde van 2018. Gaat dit herstel zich doorzetten? Of zijn er obstakels? We kijken vooruit en stellen de vraag: wat gaat het tweede kwartaal van 2019 beleggers brengen? Hoofdeconoom Luc Aben en portfoliomanager Remment-Jan Bakker nemen je mee in de verwachtingen van de economie en de beurs.

Wat brengt het tweede kwartaal van 2019 beleggers?

Op 25 april tijdens het live webinar vertelde Luc Aben dat de ontwikkelingen in de beurs compleet anders waren dan de ontwikkelingen in de economie. De aandelenbeurzen herstelden, de economie groeide minder hard. Moeten we ons zorgen maken? 'Ja en nee,' zei Luc Aben. 'De economie gaat trager, het is heel normaal dat de economie af en toe wat sneller en langzamer gaat. Dat wil niet zeggen dat we afzakken naar wat er 10 jaar geleden gebeurde.'

Waar moeten we rekening mee houden?

We moeten rekening houden met een minder hard groeiende economie in China, de handelsoorlog, federal reserve trok rente op maar pauzeert nu, aandelen die opveren in eerste kwartaal en obligatierente die blijft dalen. Daarnaast vertelde Remment-Jan Bakker hoe Evi hierop voorsorteert in haar portefeuilles.

Bekijk het webinar terug

Benieuwd naar het hele verhaal? In de eerste 20 minuten vertellen hoofdeconoom Luc Aben en portfoliomanager Remment-Jan Bakker u alles over de verwachtingen van het tweede kwartaal in 2019. Vervolgens beantwoorden zij klantvragen.

 

Hoe gaat u om met de beweeglijkheid van de markt?

Wilt u weten hoe u om kunt gaan met de huidige beweeglijkheid van de markt? Volg dan het nieuw geplande webinar op dinsdag 17 september van 20:30 tot 21:30 uur.

Waardoor komt deze beweeglijkheid? En wat betekent dat voor uw beleggingen? Hoofdeconoom Luc Aben vertelt u over actuele zaken die invloed hebben op uw beleggingen. Beweeglijkheid zal vaker terugkomen, daarom geven we u ook tips over hoe u hiermee om kunt gaan.

Heeft u nog meer vragen of uw beleggingen? Tijdens het webinar krijgt u de mogelijkheid om live vragen te stellen aan hoofdeconoom Luc Aben en portfoliomanager Remment-Jan Bakker. Schrijf u hier in!

100.28.132.102