Webinar Luc Aben: wat brengt het komende kwartaal?

Webinar

Het eerste kwartaal in 2019 verliep soepel. We zagen een mooi herstel ten opzichte van het einde van 2018. Gaat dit herstel zich doorzetten? Of zijn er obstakels? We kijken vooruit en stellen de vraag: wat gaat het tweede kwartaal van 2019 beleggers brengen? Hoofdeconoom Luc Aben en portfoliomanager Remment-Jan Bakker nemen je mee in de verwachtingen van de economie en de beurs.

Wat brengt het tweede kwartaal van 2019 beleggers?

Op 25 april tijdens het live webinar vertelde Luc Aben dat de ontwikkelingen in de beurs compleet anders waren dan de ontwikkelingen in de economie. De aandelenbeurzen herstelden, de economie groeide minder hard. Moeten we ons zorgen maken? 'Ja en nee,' zei Luc Aben. 'De economie gaat trager, het is heel normaal dat de economie af en toe wat sneller en langzamer gaat. Dat wil niet zeggen dat we afzakken naar wat er 10 jaar geleden gebeurde.'

Waar moeten we rekening mee houden?

We moeten rekening houden met een minder hard groeiende economie in China, de handelsoorlog, federal reserve trok rente op maar pauzeert nu, aandelen die opveren in eerste kwartaal en obligatierente die blijft dalen. Daarnaast vertelde Remment-Jan Bakker hoe Evi hierop voorsorteert in haar portefeuilles.

Bekijk het webinar terug

Benieuwd naar het hele verhaal? In de eerste 20 minuten vertellen hoofdeconoom Luc Aben en portfoliomanager Remment-Jan Bakker u alles over de verwachtingen van het tweede kwartaal in 2019. Vervolgens beantwoorden zij klantvragen.

 

Hoe gaat u om met de beweeglijkheid van de markt?

Wilt u weten hoe u om kunt gaan met de huidige beweeglijkheid van de markt? Volg dan het nieuw geplande webinar op dinsdag 17 september van 20:30 tot 21:30 uur.

Waardoor komt deze beweeglijkheid? En wat betekent dat voor uw beleggingen? Hoofdeconoom Luc Aben vertelt u over actuele zaken die invloed hebben op uw beleggingen. Beweeglijkheid zal vaker terugkomen, daarom geven we u ook tips over hoe u hiermee om kunt gaan.

Heeft u nog meer vragen of uw beleggingen? Tijdens het webinar krijgt u de mogelijkheid om live vragen te stellen aan hoofdeconoom Luc Aben en portfoliomanager Remment-Jan Bakker. Schrijf u hier in!

Introductiepakket Evi Pensioen

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Pensioen. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagMaak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Wim

Introductiepakket Evi Go

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Go. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi Beheer

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi Beheer. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagIntroductiepakket Evi4Kids

Uw aanvraag

Bedankt voor uw interesse in Evi! Vul uw gegevens in, dan sturen wij u per e-mail informatie toe over Evi4Kids. Een van onze experts belt u daarna om te vragen of alles duidelijk is.

Uw aanvraagHaalbaarheidstool

Wat kan Evi Beheer u opleveren?

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}
  • Totale inleg
  • Doelbedrag
  • Verwachte opbrengst
Wim

Wilt u uw uitkomsten bespreken?

Heeft u een vraag over de uitkomst van uw plan om eerder te stoppen met werken? Maak dan een afspraak met Wim of één van onze andere beleggingscoaches. Zij helpen u graag op weg.

{{appointmentFormVisible ? "Verberg maak een afspraak" : "Maak een afspraak"}}

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht.

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{readMoreVisible ? "Lees minder" : "Lees meer"}}

Maak een afspraak

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in voor het plannen van uw afspraak.

Ton

34.232.62.64