Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

Doelbeleggen

  • Beleggen voor uw eigen doel
  • Afnemend risico richting einddatum
  • Coaching via unieke scenariotool
Start nu vanaf € 1.000

U bepaalt uw doel, wij helpen u te slagen

U heeft een toekomstdroom. U wilt bijvoorbeeld uw hypotheek aflossen, op wereldreis of een studiepotje opbouwen voor uw kind. Bepaal uw doel en wanneer u dit wilt bereiken. Wij beleggen voor u en zorgen dat u tegen de einddatum steeds minder risico loopt. Zo helpt Evi Doelbeleggen u om uw doel te behalen. Begin vandaag nog: zet uw geld nu aan het werk voor later!

Doelbeleggen, wat is uw doel?

Vermogensopbouw
Aanvulling op pensioen
Aflossen hypotheek
Eigen doel
Vermogen voor uw kind
Studie

Vermogensopbouw

U heeft niet een specifiek doel in gedachten, maar u wilt wel graag vermogen opbouwen. Gewoon omdat het fijn is om een reservepotje te hebben. Het kan namelijk nooit kwaad om wat achter de hand te hebben.

Aanvulling op pensioen

Nu alvast beginnen zodat u straks kunt genieten. Als u langer leeft en gezond blijft, is het natuurlijk ook fijn om later nog wat geld te hebben om leuke dingen te kunnen doen.

Aflossen hypotheek

Straks in één keer je hypotheek aflossen. Dat geeft een gevoel van vrijheid en het creëert ruimte in je budget om andere leuke dingen te doen.

Eigen doel

Geld opzij zetten voor die wereldreis die je ooit nog eens wil maken. Of dat eigen huis dat je ooit nog eens wil bouwen. Als u nu begint, kunnen dromen voor later werkelijkheid worden.

Vermogen voor uw kind

U wilt wat opzij zetten zodat u straks uw kinderen een steuntje in de rug kunt geven. Bijvoorbeeld bij de aankoop van een huis, het starten van een eigen bedrijfje of het maken van een wereldreis.

Studie

U gunt uw kinderen het beste. Een goede studie is daarbij belangrijk. Maar studiekosten lopen aardig in de papieren. Nu geld opzij zetten kan voorkomen dat uw kind zijn of haar werkzame leven straks met een schuld moet beginnen.

Aantrekkelijk rendement

Evi houdt haar rendementen goed bij. Omdat Evi nog niet zo lang belegt met looptijdgroepen, wordt in onderstaande grafiek gebruik gemaakt van fictieve rendementen. Deze rendementen zijn gebaseerd op daadwerkelijke behaalde historische rendementen. De rendementen die u ziet zijn netto, dus na aftrek van kosten.

Dit zijn fictieve, in het verleden behaalde resultaten.
In het verleden behaalde resultaten vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

Uitgelicht

Potje voor later

Zonder specifiek doel of einddatum beleggen, dat kan natuurlijk ook bij Evi!

Uitgelicht

Evi Pensioen

Fiscaalvriendelijk een mooie aanvulling op uw pensioen opbouwen door Evi.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

Wat vinden onze klanten?
Ik vind het een perfect systeem. Heel erg toegankelijk, zeer informatief, laagdrempelig en iedere keer zeer actueel. Sinds deelname aan Evi ben ik het beleggen leuk gaan vinden.
Wat vinden onze klanten?
Ben zeer tevreden over geboden mogelijkheden en contact.
Wat vinden onze klanten?
Makkelijk, overzichtelijk en geeft de (onervaren) belegger goede informatie. Ook heb ik het gevoel dat er een goed beleggingsbeleid achter zit!