Slim beleggen 

U wilt beginnen met beleggen om een vermogen op te bouwen voor later. Bijvoorbeeld om extra op uw hypotheek af te lossen, uw pensioen aan te vullen of bij te dragen aan de studiekosten van uw kinderen. Maar de vraag is hoe u dat aanpakt. Evi helpt u graag op weg om slim te beleggen.   

Slim beleggen is een kwestie van weten waar u aan begint. Als u begint met beleggen, is het belangrijk de juiste keuzes te maken. Daarom hebben wij handige informatie voor u op een rijtje gezet. Bijvoorbeeld over de basisregels bij beleggen en de vuistregels om uw rendement te behalen. U kunt ervoor kiezen om zelf te beleggen of het uit te besteden. Kiest u voor fondsbeleggen of kiest u voor beleggen in individuele aandelen? En kiest u voor periodiek inleggen of niet? 

De basisregels bij beleggen 

Hoe succesvol u bent met beleggen hangt af van allerlei factoren zoals beursontwikkeling, tijd, geld en discipline. Lees hier de basisregels om te beginnen met beleggen.

 

Zelf beleggen of uitbesteden? 

Er zijn verschillende manieren om te beleggen: u kunt kiezen om zelf te beleggen of het uit te besteden aan deskundigen Beide varianten hebben voordelen en nadelen. Het is belangrijk dat u de manier kiest die het beste bij u past.

 

Onze beleggingsvormen 

Wilt u beginnen met beleggen in beleggingsfondsen? Bij Evi bieden wij beleggingsvormen voor zowel de beginnende als de ervaren belegger. Beginnen met beleggen kan al vanaf € 1.000. Vervolgens kunt u per maand vanaf € 50 inleggen. Wilt u zelf beleggen en daarbij ondersteuning van Evi? Met Evi Go kiest u zelf het Evi Fonds dat het beste bij u past. Bij Evi beheer nemen we u het werk uit handen en helpen we u bij het kiezen van het beleggingsprofiel dat bij u past.  

 

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

44.220.62.183