Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
 • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
 • Bel ons 0800 - 290 29 00
 • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur
Weten
hoe je je dromen
laat uitkomen?
Evi helpt je graag
verder op weg

Met Evi uw droom waarmaken

Iedereen heeft wensen en dromen. Sommige dromen zijn klein en gemakkelijk te verwezenlijken, anderen hebben een groter financieel plan nodig. Laat dit u niet tegenhouden, Evi is er om u te helpen. Om dromen uit te laten komen zoals eerder stoppen met werken, een lange, verre reis maken of een tweede huis kopen, heeft u genoeg vermogen nodig. Evi begrijpt dat dit vragen kan opleveren. Hoeveel vermogen heeft u precies nodig? En waar moet u beginnen? Met Evi's tools krijgt u hier meer zicht op. Volg onze Keuzehulp of vermogensgroei-tool en maak uw droom een stukje tastbaarder.

Bereken de haalbaarheid met Evi's vermogensgroei-tool

 1. Selecteer uw beleggingsdoel. Wat is het doel dat u wilt bereiken?

 2. Kies uw doeljaar en doelvermogen. Wanneer wilt u uw doel halen?

 3. Bepaal uw inleg en het beleggingsprofiel dat het beste bij u past.

Stap {{activeStepLabel}} van {{flow.totalSteps}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(retirement.yearsUntil) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Maak uw keuze

U kunt maximaal 1 jaar eerder stoppen met werken.

{{flow.steps[flow.activeStep].question3}}

{{earlyRetirementDurationHeading}}

De berekening:

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

Maak uw keuze {{ yearLabel(targetYear.chosenDuration) }}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question1}}

{{flow.steps[flow.activeStep].description}}

{{flow.steps[flow.activeStep].question2}}

Uw doel

Doeljaar

{{resultTargetYear}}

Doelvermogen

Maak uw keuze {{ riskLabel(chosenRiskProfile - 1).title }}

Verwachte resultaat

Totale inleg

Verwachte opbrengst Evi Beheer

{{feasibilityPercentage}}%Haalbaarheid

Let op: het werkelijk rendement is afhankelijk van de prestaties van het Evi Fonds dat u kiest. Het eindbedrag kan lager maar ook hoger uitvallen dan verwacht. Meer informatie over de aannames vindt u onder de grafiek.

Scenariografiek

{{projections[2].chartlabel}}
{{projections[1].chartlabel}}
{{projections[0].chartlabel}}
Doelbedrag

In bovenstaande scenariografiek ziet u hoe uw belegd vermogen zich in de toekomst kan ontwikkelen. Hierbij wordt de verwachte ontwikkeling van uw vermogen zichtbaar gemaakt op basis van duizend mogelijke economische scenario’s. In de getoonde vermogensontwikkelingen is rekening gehouden met de kosten die door Evi en de Evi Fondsen in rekening gebracht worden. Prognoses vormen geen betrouwbare indicator voor toekomstige resultaten.

De lijnen in de grafiek zijn een weergave van verschillende scenario’s. De paarse lijn geeft aan hoe het vermogen zal ontwikkelen wanneer het rendement uitkomt zoals wij dat verwachten. De groene en rode lijn weerspiegelen de mogelijke waardeontwikkelingen bij respectievelijk heel gunstige- en heel ongunstige marktontwikkelingen. Aan de verwachte resultaten ligt een waarschijnlijkheid ten grondslag. Dat betekent dat er 5% kans is op een nog beter scenario dan het goede scenario en er is 5% kans op een nog slechter scenario dan het weergegeven slechte scenario. In de getoonde vermogensontwikkeling is rekening gehouden met de volgende kosten op jaarbasis: zeer defensief 0,67%, defensief 0,74%, neutraal 0,79%, offensief 0,84%, zeer offensief 0,89%. Informatie over de aard en risico’s van beleggen in fondsen vindt u in de Afspraken Evi Beheer

{{expanderGraphVisible ? "Verberg grafiek" : "Toon grafiek"}}
Petra, 51 jaar en gestopt met werken
Begin gewoon, dat adviseer ik iedereen. Je kunt vandaag gaan bouwen aan vermogen. Waarom zou je wachten tot morgen, volgende week of volgend jaar?

Evi staat voor u klaar

Of u nu een deel van uw vermogen wilt schenken, de droom heeft om eerder te stoppen met werken of een erfenis heeft ontvangen, Evi helpt u graag. Bekijk hoe we u kunnen helpen.

 • Stop eerder met werken

  Droomt u ervan om eerder te stoppen met werken? Zodat u bijvoorbeeld kunt genieten van een vakantiehuis in een zonnig oord? Wanneer u op tijd de juiste maatregelen neemt, kan deze droom werkelijkheid worden.

  Lees meer
 • Erfenis ontvangen

  Wanneer u een erfenis ontvangt, komt er in een korte tijd veel op u af. U denkt waarschijnlijk niet meteen aan wat u hiermee kunt doen. Echter geeft een erfenis kansen om uw financiële doelen onder de loep te nemen.

  Lees meer
 • Evi's schenkingsplan

  Een goed schenkingsplan geeft inzicht in de invloed van schenken op uw financiële situatie en vertelt meer over het zeggenschap over het geschonken vermogen. In Evi's schenkingsplan krijgt u in 5 stappen grip op uw schenkingen.

  Lees meer

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. U heeft direct contact met een van onze medewerkers. Evi helpt u graag.

Afspraak maken?

Heeft u een vraag over een specifiek onderwerp? Maak een afspraak en Evi neemt contact met u op!

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee, u kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.