Weten hoe u uw dromen laat uitkomen? Evi helpt u graag verder op weg.

Benut de expertise van Van Lanschot

Met Evi uw droom waarmaken

Iedereen heeft wensen en dromen. Sommige dromen zijn klein en gemakkelijk te verwezenlijken, anderen hebben een groter financieel plan nodig. Laat dit u niet tegenhouden, Evi is er om u te helpen. Om dromen uit te laten komen zoals eerder stoppen met werken, een lange, verre reis maken of een tweede huis kopen, heeft u genoeg vermogen nodig. Evi begrijpt dat dit vragen kan opleveren. Hoeveel vermogen heeft u precies nodig? En waar moet u beginnen? Met Evi's tools krijgt u hier meer zicht op. Volg onze Keuzehulp of vermogensgroei-tool en maak uw droom een stukje tastbaarder.

Bereken de haalbaarheid met Evi's vermogensgroei-tool

 1. Selecteer uw beleggingsdoel. Wat is het doel dat u wilt bereiken?

 2. Kies uw doeljaar en doelvermogen. Wanneer wilt u uw doel halen?

 3. Bepaal uw inleg en het beleggingsprofiel dat het beste bij u past.

 • Bepaal uw doel, doeljaar en doelbedrag
 • Vul uw inleg en het gewenste risico in
 • Pas eventueel uw inleg en risico aan

Evi staat voor u klaar

Of u nu een deel van uw vermogen wilt schenken, de droom heeft om eerder te stoppen met werken of een erfenis heeft ontvangen, Evi helpt u graag. Bekijk hoe we u kunnen helpen.

 • Stop eerder met werken

  Droomt u ervan om eerder te stoppen met werken? Zodat u bijvoorbeeld kunt genieten van een vakantiehuis in een zonnig oord? Wanneer u op tijd begint kan dit werkelijkheid worden.

  Lees meer
 • Erfenis ontvangen

  Wanneer u een erfenis ontvangt, komt er in een korte tijd veel op u af. U denkt waarschijnlijk niet meteen aan wat u hiermee kunt doen. Echter geeft een erfenis kansen om uw financiële doelen onder de loep te nemen.

  Lees meer
 • Evi's schenkingsplan

  Een goed schenkingsplan geeft inzicht in de invloed van schenken op uw financiële situatie en vertelt meer over het zeggenschap over het geschonken vermogen. In Evi's schenkingsplan krijgt u in 5 stappen grip op uw schenkingen.

  Lees meer

Direct contact?

Wij zijn bereikbaar ma t/m vrij 08:30 - 21:00. Maak een afspraak met een van onze beleggingscoaches.

Second opinion?

Een frisse blik op uw beleggingen? Ontvang vrijblijvend een second opinion op uw vermogen.

Overstappen naar Evi?

Wilt u uw beleggingen overboeken naar Evi? Dan is dat zo geregeld met de Evi Overstapservice.

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.