Kunnen wij je helpen?

Ja graag Nu niet

Hoe kunnen wij u helpen?

De chat is offline
  • Whatsapp 06 - 19 25 23 39
  • Bel ons 0800 - 290 29 00
  • Maandag t/m vrijdag 08:30 - 21:00 uur

Evi voor derde keer genomineerd voor Gouden Stier

Evi Beheer is voor de derde keer genomineerd als Beste Keuze in de categorie Online Vermogensbeheerder. Uit de vijf Beste Keuzes zal op 8 november 2018 door een onafhankelijke vakjury de winnaar van de IEX Gouden Stier gekozen worden.

IEX Gouden Stier online vermogensbeheer

Al twee jaar op een rij won Evi de Gouden Stier in deze categorie met Evi Beheer. Uiteraard zijn we erg trots op de nominatie en hopen we het felbegeerde beeldje voor de derde keer op een rij binnen te halen.

Evi Beheer

In de voorgaande jaren won Evi de prijs met Evi Beheer vanwege de scenario-analyses van de ontwikkeling van het vermogen, de uitgebreide kwartaaloverzichten en de heldere en begrijpelijke communicatie voor beginnende beleggers. Sindsdien hebben we niet stil gezeten en hebben we Evi Beheer verder ontwikkeld. Zo is onder andere de tijdelijke transactiestop per kwartaal niet meer nodig en kunnen wij hierdoor sneller inspelen op de veranderende marktsituaties.

Uitreiking Gouden Stier

De Gouden Stier is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een felbegeerde, onafhankelijk gejureerde trofee voor beleggingsproducten en -diensten. Dit jaar wordt de prijs 8 november uitgereikt. In de verschillende categorieën worden Gouden Stieren uitgereikt aan bedrijven en producten die zich onderscheiden in hun beleid, communicatie, dienstverlening of productaanbod voor particuliere beleggers. Het initiatief wordt ondersteund door de grote beleggingssites van Nederland: Belegger.nl, IEX.nl, DeBeurs.nl en EuroBench.com.

Leestips van Evi