Evi verkozen tot Beste Keuze 2018

Evi Beheer is voor de derde keer verkozen tot Beste Keuze in de categorie Online Vermogensbeheerder. De Beste Keuzes worden elk jaar gekozen door een onafhankelijke vakjury van de IEX Gouden Stier.

IEX Gouden Stier online vermogensbeheer

Al twee jaar op een rij won Evi de Gouden Stier in deze categorie met Evi Beheer. Uiteraard zijn we erg trots op de nominatie en hopen we het felbegeerde beeldje voor de derde keer op een rij binnen te halen.

Evi Beheer

In de voorgaande jaren won Evi de prijs met Evi Beheer vanwege de scenario-analyses van de ontwikkeling van het vermogen, de uitgebreide kwartaaloverzichten en de heldere en begrijpelijke communicatie voor beginnende beleggers. Sindsdien hebben we niet stil gezeten en hebben we Evi Beheer verder ontwikkeld. Zo is onder andere de tijdelijke transactiestop per kwartaal niet meer nodig en kunnen wij hierdoor sneller inspelen op de veranderende marktsituaties.

Uitreiking Gouden Stier

De Gouden Stier is de afgelopen tien jaar uitgegroeid tot een felbegeerde, onafhankelijk gejureerde trofee voor beleggingsproducten en -diensten. Dit jaar wordt de prijs 8 november uitgereikt. In de verschillende categorieën worden Gouden Stieren uitgereikt aan bedrijven en producten die zich onderscheiden in hun beleid, communicatie, dienstverlening of productaanbod voor particuliere beleggers. Het initiatief wordt ondersteund door de grote beleggingssites van Nederland: Belegger.nl, IEX.nl, DeBeurs.nl en EuroBench.com.

3.230.143.213