De afgelopen weken hebben ruim 1.000 mensen meegedaan aan de Nationale Pensioencompetitie en zijn de winnaars van een “tussenpensioen” bekend. De winnaars ontvangen snel hun prijs. 

De winnaars van de Nationale Pensioencompetitie zijn bekend! 

De nummer 1 ontvangt een hotelbon ter waarde van €750, de nummer 2 ter waarde van €500 en de nummer 3 ter waarde van €250. 

Winnaars NPC Cropped

In het spel kunt u meer of minder dan 100% van uw streefpensioen behalen. Degene met het hoogste percentage van het streefpensioen wint het klassement. 

Wij bij Evi van Lanschot hopen dat u met plezier heeft meegedaan aan de Nationale Pensioencompetitie. Dat het u inzicht heeft gegeven hoe pensioen werkt. Maar bovenal dat het u stimuleert om goed naar uw pensioen en eventuele aanvullingen op uw pensioen te kijken.  

Het is namelijk nooit te vroeg om na te denken over uw financiële toekomst en stappen te ondernemen zodat u later van uw pensioen kunt genieten. Benieuwd hoeveel u straks nodig hebt? Ontdek in deze blog met een handig rekenvoorbeeld wat daarop van invloed is. 

Raadpleeg voor beslissingen over uw financiële toekomst een onafhankelijk financieel adviseur. Uw pensioen, fiscale mogelijkheden en eventuele voordelen zijn namelijk afhankelijk van uw individuele omstandigheden en kunnen wijzigen.

Uw jaarruimte benutten voor een aanvulling op uw pensioen?

Bouwde u vorig jaar geen of te weinig pensioen op? Dan heeft u jaarruimte. U mag belastingvrij sparen of beleggen voor een aanvulling op uw pensioen. Bereken hier uw jaarruimte. U kunt uw jaarruimte benutten door voor een aanvulling op uw pensioen te sparen of beleggen. Beleggen voor een aanvulling op uw pensioen kan met Evi Pensioenbeleggen. Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt (een deel van) uw inleg verliezen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Maak vrijblijvend een afspraak met Evi’s pensioenexpert. Evi van Lanschot geeft geen pensioenadvies maar legt u graag uit welke mogelijkheden wij u bieden. Maak een afspraak.

Nationale Pensioencompetitie is afgelopen maar het spel blijft beschikbaar

We vinden het belangrijk dat mensen weten hoe hun pensioen werkt. De Nationale Pensioencompetitie is afgelopen en u kunt geen prijs meer winnen maar blijft wel te spelen tot eind 2023.

In het spel van de National Pensioencompetitie maakt u keuzes om een zo hoog mogelijk fictief streefpensioen te halen. Kans- en pechkaarten maken elk spel anders en de gevolgen van uw keuzes zijn tastbaar in uw eindscore. Dit geeft u de mogelijkheid om spelenderwijs in een fictieve omgeving de invloed van uw keuzes uit te proberen.

Het spel is bedoeld om meer te leren over pensioen. Maar we willen u er wel op wijzen dat de rendementen, risico's, de bedragen en regelgeving die in dit spel worden weergegeven fictief zijn. De informatie die hier wordt gegeven, is een versimpelde weergave van de werkelijkheid. Bedragen kunnen daardoor afwijken van de wettelijke bedragen en de rendementen zijn fictief.

Gerelateerd

3.230.143.213