Succes voor onze toppers

Evi wenst Beachvolleybalsters Madelein Meppelink en Sanne Keizer succes! Zondag 25 juli spelen ze hun eerste wedstrijd in Tokyo. De volleybalsters doen er alles aan om hun Olympische droom realiseren. En Evi draagt daar graag aan bij.

Brons, zilver of goud

Het eerste doel ‘een ticket voor de Spelen’ hebben de dames van #Teamevi al bereikt. Nu supporten we de dames naar brons, zilver of misschien wel goud. Wij volgen ze de komende weken op de voet. We houden u hier op de hoogte van hun belevenissen en resultaten op het beachvolleybalveld in Tokyo.

Poulefase

Op zondag 25 juli speelden Team KeizerMeppelink tegen Spanje. Na een spannende wedstrijd waarin de dames de 1e set wonnen was de uitkomst toch niet wat ze gehoopt hadden. Ze verloren met 1-2 tegen Spanje.

Dinsdag 27 juli werd de tweede poulewedstrijd gespeeld. Ook in deze wedstrijd werd de eerste set gewonnen. In de tweede set werd het spannend. Het werd 29-31 voor China. En ook zij wonnen de laatste set. Een nieuw verlies moest geïncasseerd worden door Team KeizerMeppelink.

Met vrijdag nog een laatste poulewedstrijd maken de dames toch nog kans om door te gaan naar de volgende fase in het toernooi. Ook met tegenslag is de droom nog haalbaar.

Programma

  • Vrijdag 30 juli 02:00 uur: April/Alix - Keizer/Meppelink (poule B)


3.238.121.7