Wat moet ik weten?

  • Wat is beleggen?
  • Waarom zou ik willen beleggen?
  • Uit welke vormen kan ik kiezen?

Waarom zou ik beleggen?

U kunt uw geld op veel manieren laten groeien. Door te sparen bijvoorbeeld, of door te beleggen. Of beiden. Lees meer over de voordelen van sparen en beleggen bij Evi.   

Evipic

Wat is beleggen in beleggingsfondsen?

Bij Evi van Lanschot belegt u niet in individuele aandelen of obligaties, maar in beleggingsfondsen. Zo belegt u eenvoudig in zowel aandelen, bedrijfsobligaties en staatsobligaties. Hierdoor spreidt u automatisch uw risico. Lees hier meer over de beleggingsfondsen van Evi.  

Wat Is Een Beleggingsfonds

Zelf beleggen of laten beleggen?

U kunt bij Evi op twee manieren beleggen. Met Evi Go  kiest u zelf uit een van de 5 Evi Fondsen, elk met een eigen verhouding tussen risico en verwacht rendement. U heeft zelf de touwtjes in handen. De fondsen worden beheerd door de specialisten van Van Lanschot Kempen. Met Evi Beheer besteedt u uw beleggingen volledig uit aan onze specialisten. Welke manier spreekt u het meeste aan? 

Hoe Kies Ik

Wat zijn de risico’s van beleggen?

Beleggen kent risico's, ze zijn er in verschillende soorten. Het is verstandig om u daarin te verdiepen. Voor u begint met beleggen, maar ook als u al begonnen bent. Daarom hebben wij ze voor u op een rijtje gezet. Lees meer over de risico’s van beleggen 

Risico's

Risico's van beleggen

Beleggen brengt risico's met zich mee. U kunt uw inleg verliezen. De waarde van uw beleggingen is mede afhankelijk van de ontwikkelingen op de financiële markten. In het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst. Loop geen onnodig risico. Voordat u gaat beleggen, is het belangrijk dat u op de hoogte bent en zich laat informeren over de kenmerken en risico's van beleggen. Deze informatie vindt u in de afspraken die horen bij de dienstverlening die u kiest of heeft gekozen.

44.192.20.240