Beachvolleybalseizoen 2018 in volle gang

#Teamevi begon het jaar 2018 met een nieuwe samenstelling. Van Gestel besloot te stoppen vanwege blessures en Sanne Keizer nam de plek over in het team. Als nieuw duo startten Sanne Keizer en Madelein Meppelink in januari met wedstrijden in hun thuisbasis Den Haag.

Veel trainen en wedstrijden spelen

Ze hebben het afgelopen half jaar ontzettend hard getraind en zijn inmiddels goed op elkaar ingespeeld. Na de toernooien in Tsjechië, Fort Lauderdale, China en een trainingskamp in Los Angeles, spelen de dames vanaf woensdag 2 mei weer een toernooi in Turkije.

The road to Tokyo 2020 met #teamevi

Evi volgt de dames tijdens hun weg naar de Olympische Spelen in Tokyo 2020, met dit jaar als hoogtepunt het EK in juli in eigen land. De weg naar de Spelen gaat voor het nieuwe duo tot nu toe net als beleggen: met pieken en met dalen. Maar zoals Madelein en Sanne zelf zeggen: “You win some, you lose some. Uiteindelijk gaat het erom dat we groeien en ons doel behalen.”

Benieuwd hoe de dames het er van af brengen in Turkije? Of naar hun weg naar Tokyo? Binnenkort laten wij u beter kennis maken met #teamevi. Volg tot die tijd Sanne en Madelein via Instagram of hun eigen blog.

Wij wensen team Keizer en Meppelink heel veel succes dit seizoen!

3.227.240.72