Evi genomineerd Gouden Stier 2016

Evi Beheer is genomineerd voor de Gouden Stier 2016 in vermogensbeheerder. De Gouden Stieren worden jaarlijks uitgereikt aan bedrijven en producten die zich onderscheiden in hun beleid, communicatie, dienstverlening of productaanbod voor particuliere beleggers. Een onafhankelijke jury maakt op 10 november 2016 de winnaars bekend.

Wat is de Gouden Stier?

De Gouden Stier is een prijs voor beleggingsproducten en -diensten. Omdat vermogensbeheer voor steeds meer consumenten een belangrijk instrument voor vermogensopbouw is, heeft de sector de plicht om innovatief, begrijpelijk en toegankelijk te zijn. De Gouden Stier beloont goede prestaties op dat gebied.

De grote beleggingssites van Nederland ondersteunen het platform de Gouden Stier: Belegger.nl, IEX.nl, DeBeurs.nl en EuroBench.com. Daarmee is de Gouden Stier het eerste breed gedragen platform voor kwalificatie en prijzen voor retailbeleggers.

De Gouden Stier selecteert voor particuliere beleggers de beste, meest innovatieve en transparante bedrijven en diensten, op basis van voor iedereen inzichtelijke criteria. De Gouden Stier benadrukt het belang van onafhankelijkheid en geeft volledige openheid over zijn manier van werken. Meer weten? Kijk op goudenstier.nl.

3.230.143.213